x
 
   
Bijuterii cu Ametist

Ametistul

Ametistul este o piatră semi-prețioasă, cu o gamă variată de culori, de la violet deschis la violet închis și verde.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

boderEXPLORAȚI MAI MULT

Ametistul

Ametistul este o piatră semi-prețioasă, cu o gamă variată de culori, de la violet deschis la violet închis și verde. Culoarea sa se datorează impurităților de fier din structura sa de cristaline. Piatra face parte din familia Cuarț. Deși se găsește și se extrage mult din regiunea Minas Gerais din Brazilia, această piatră semi-prețioasă se găsește și în Madagascar, Sri Lanka și chiar în regiunea Maissau, Austria. În plus, ametistul este piatra prețioasă oficială a Carolinei de Sud.

Ametistul (numele provine din limba greacă, "amethystos" însemnând "amețit") a fost subiect al numeroase mituri și credințe, precum catolicismul, budismul și mitologiile grecești din timpurile vechi. Este bine cunoscut pentru proprietățile sale vindecătoare, simbolizând și calmul sau sobrietatea. În concepția astrologilor, ametistul este piatra lunii februarie și îi guvernează pe cei născuți în zodia Pești.

Pentru Glamira, calitatea este primul lucru pe care îl urmărește în produsele sale. Iată de ce aici, la Glamira, vă oferim doar pietre de înaltă calitate. Ametistul ales de Glamira are calitate desăvârșită și este folosit conform preferințelor dvs., pentru a decora modelul ales.

Având o culoare intensă care se schimbă în funcție de lumină, ametistul este una dintre cele mai frumoase pietre folosită în modelele de la Glamira. Imaginați-vă o bijuterie de vis care capătă noi culori în funcție de starea spiritului dvs. În acest mod vă puteți personaliza modelele cu ametist, la Glamira. Puteți să personalizați inelul cu ametist de pe deget, păstrându-i aura naturală. Sau puteți să găsiți colierul cu ametist pentru a vă arăta dulceața inimii tuturor celor din jur. Relația caldă dintre piatră și modelele de la Glamira vă vor spune cea mai prețioasă poveste a cerceilor cu ametist de la ureche. Indiferent dacă e folosit singur sau în combinație cu alte pietre prețioase, butonii cu ametist folosiți la manșete insuflă carismă și stil. În concluzie, veți înțelege că toată magia și tot farmecul au fost surprinse în această piatră prețioasă care poate fi și a dvs.!