Livrare gratuita

  Politica de returnare în 60 de zile

 
   

Bun venit Sărbătorilor de Crăciun

OBȚINE10% MAI PUȚIN

Dacă comanda dvs. este de peste 2.500 Lei, veți obține o reducere de 10% din suma totală. Reducerea va fi adăugată automat la checkout.

PANDANTİV GRANAT GRATUİT

PANDANTİV GRANAT GRATUİT

Pandantivul de Argint 925 cu Cristale Swarovski & Granat cu fiecare comanda de peste 2,500 Lei

Pandantivul cadou va fi automat adăugat în coșul dvs. de cumpărături. Valoarea comenzii după toate dicount-urile trebuie să fie peste 2,500Lei, pentru a putea primi pandantivul.

  • Garnet Bat Pendant
  • Garnet Bat Pendant
Garnet Bat Pendant Garnet Bat Pendant

Pandativ Granat

Pandantivul de Argint 925 cu Cristale Swarovski & Granat
cu fiecare comanda de peste 2,500 Lei

Lănțișorul nu este inclus.

Această promoție este valabilă între 08.11.2018 și 13.11.2018 inclusiv.

*Această promoție nu este valabilă pentru achizițiile anterioare, nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă și nu se aplică la modelele personalizate.

TERMENI ȘI CONDIȚII 

1. Doar un singur pandantiv va fi trimis cu comenzile eligibile. Comenzile cu valoarea mai mare nu modifică numărul de pandantive gratuite.

2. În cazul solicitărilor de rambursare sau de depozitare a creditului, pandantivul gratuit trebuie returnat împreună cu produsul achiziționat. Dacă pandantivul gratuit nu a fost returnat împreună cu produsul, suma de rambursare sau creditul magazinului va fi supusă unei deduceri de 700 Lei. În cazul în care comanda include elemente multiple și numai un singur element a fost returnat, pandantivul gratuit trebuie returnat, de asemenea, cu excepția cazului în care soldul rămas după rambursare depășește suma necesară pentru eligibilitate.

3. Pandantivul gratuit nu este trimis într-o cutie de cadou GLAMIRA sau cu un certificat de bijuterii.

4. Pandantivul gratuit nu este eligibil pentru garanție sau schimb.

5. Lănțișorul pandantivului nu este inclus în promoție.

6. În cazul în care nu este disponibil pandantivul gratuit, GLAMIRA își rezervă dreptul de al înlocui cu un element de valoare egală sau mai mare.

7. Această promoție nu este valabilă pentru achizițiile anterioare, nu poate fi combinată cu nicio altă ofertă și nu se aplică la modelele personalizate.