x
 
   

Diamantul negru

Diamantul negru, care face parte din familia pietrelor prețioase, are o culoare neagră intensă, ca rezultat al combinării grafitului cu carbonul și alți diverși compuși metalici numiți policristaline.

 

Diamantul negru, care face parte din familia pietrelor prețioase, are o culoare neagră intensă, ca rezultat al combinării grafitului cu carbonul și alți diverși compuși metalici numiți policristaline. Numit și “Carbonado”, Diamantul Negru are o structură dificil de sfărâmat sau de lustruit. Prin urmare, este nevoie de multă atenție pentru a-l transformă într-o bijuterie cu diamant negru. În prezent, în industria bijuteriilor, orice fel de diamant negru își obține culoarea prin iradiere sau prin alte tratamente. Datorită frumuseții culorii sale negre, intensă și saturată, diamantul negru natural este rar și foarte scump.
Dacă citim despre istoria diamantului negru, aflăm că Black Orlov 67.5 este cel mai faimos exemplu cunoscut. Acest diamant negru uriaș este cunoscut și sub numele de “The Eye of Brahma”.
Inele de Logodna cu Diamant Negru
Ceea ce îl face special nu este doar dimensiunea, ci și faptul că este considerat blestemat, din cauză că a fost mutat din altarul hindus din India. Totuși, după ce s-a aflat în posesia unei prințese din Rusia și tăiat, se crede că blestemul nu mai funcționează.
Dacă diamantele negre iradiate sau supuse altor tratamente provin din India, Glamira le folosește pe cele de o calitate foarte ridicată, provenite din mine în care se găsesc diamante negre naturale. Un alt aspect căruia Glamira îi acordă atenție este să fie diamante conflict-free și să îndeplinească standardele de calitate de la Glamira.
La Glamira, modele sunt create profitând de dramatismul culorii negre, și aveți oportunitatea de a combina modelul selectat cu diamantul negru scânteietor, de exemplu într-un inel cu diamant negru.
Coliere cu Diamant Negru
De cele mai multe ori, acesta se combină cu diamantul alb, pentru a sublinia strălucirea celui alb și intensitatea celui negru. Acest lucru înseamnă că puteți personaliza modelul ales într-un inel cu diamant alb și negru perfect. Sau puteți purta o pereche de cercei cu diamant negru pentru demnitatea și curtoazia dvs. Pe de altă parte, diamantul negru este folosit la bijuteriile pentru bărbați, din moment ce negrul este văzut ca o culoare a bărbaților. Modele de inele cu diamant negru pentru bărbați și butoni de la Glamira, în combinație și cu alte pietre precum onix, subliniază carisma bărbaților și stilul lor cool!
Cercei cu Diamant Negru
PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT