Configurare rapidă
Ghid de dimensiuni
Ghid de dimensiuni
 

Alegeti designul

GLAMIRA Inel Gianni

1
[i]

[i]

2

 • 375 Aur - 9K
 • 585 Aur - 14K
 • 750 Aur - 18K
3

Procesarea textului [i] [i]

Alege un font

Gravura interoara

 • Mai multe
 • &

Gravura taInchide

3

[i] [i]
4

2.150,00 RON

GLAMIRA Inel Gianni

585 Aur alb / Cristale Swarovski & Cristale Swarovski

Acest preț este cu până la 55% mai mic în comparație cu magazinele de bijuterii tradiționale.
2.150,00 RON
Incl. TVA
Livrare gratuita
Politica de returnare în 60 de zile

GLAMIRA Inel Gianni

585 Aur alb / Cristale Swarovski & Cristale Swarovski

Gasiti-va dimensiunea
Dimensiune Inel
GLAMIRA Inel Gianni
 • {{label}}:{{options}}
{{qty}} {{name}}
{{qty}} {{name}}
 •  
Pune o Întrebare
0376 300 1820376 300 182

Luni - Vineri 9 am – 19 pm

Detalii

General

Nr. produs [i] gianni
Solid [i] Da
Dimensiuni Produs Click pentru a vizualiza
Potrivire Comfortabilă [i] Da
Greutatea Medie [i] 5.68 Gramaje

Piatra/Diamant

[i]
Certificare GL Certified
Culoare [i]
Claritate Piatra [i]
Forma [i] Smarald
Tăietura [i]
Caratul [i] 0.62
Calitatea pietrei [i] 1
Diametru Piatra 1 [i] 6.0x4.0 mm

Piatra 2

[i]
Certificare GL Certified
Culoare [i]
Claritate Piatra [i]
Forma [i] Rotund
Tăietura [i]
Total Carate Piatră [i] 0.22
Calitatea pietrei [i] 11
Diametru Piatra 2 [i] 1.7 mm

S-ar putea sa iti placa de asemenea

 

 
EVALUĂRI ȘI RECENZII

Lasă un comentariu și împărtășeste experiența Glamira cu toată lumea!

Poze Client
Fotografiile pe care le-ati facut cu produsele comandate vor fi postate aici cand le veti impartasi cu noi

DETALII LIVRARE

 • Timpul estimat de livrare:
 •  
 • Livrare gratuit prin:
 • DHL
 •  Livrare gratuita
 •  Gravare Gratuită
 •  Cutie Cadou Gratuită
 •  Opțiune Anonimă de Ambalare
BENEFICII SUPLIMENTARE CU ACEASTĂ ACHIZIȚIE
 • Poliția de Returnare în 60 de Zile

  Poliția de Returnare în 60 de Zile Suntem dedicați pentru satisfacția dvs. Gravate sau negravate; dacă nu sunteți mulțumiți cu alegerea dvs., returnați produsul în starea inițială în termen de 60 de zile.

 • 60 Day Resizing Policy

  Politică de Redimensionare pe o Perioadă de 60 de Zile Lucrurile mari încep cu mici detalii. GLAMIRA vă va ajuta să păstrați secretul unei surprize și să redimensionați inelul, o dată, gratuit, în primele 60 de zile de la primire.

 • Lifetime Warranty

  Garanție pe Viață Suntem în spatele calității bijuteriilor noastre și vă asigurăm cu o garanție pe viață pentru toate produsele noastre. Fiecare comandă este făcută și tratată cu grijă de către experții noștri, încă din prima secundă. Bucurați-vă de calitatea capodoperei profesionale și simțiți că bijuteriile noastre cu un design unic, vor dura o viață.

 • 100% Satisfaction Oriented Customer Support

  100% Asistență pentru Clienți Orientată spre Satisfacție Echipa de asistență pentru clienți de la GLAMIRA, vă stă la dispoziție pe parcursul uneia dintre cele mai frumoase momente din viața dvs. Misiunea noastră este satisfacția voastră; pentru a descoperi acel design perfect, în timp ce noi avem grijă de abzolut tot.

 • Personalizat pentru Tine

  Custom Made Jewellery Ocazia ta specială este cel mai important lucru pentru noi și înțelegem cât de important este să fiți pregătiți pentru asta. Devotați-vă energia pentru a alege o bijuterie, o capodoperă perfectă, iar GLAMIRA o va crea special pentru dvs.
  Achiziția dvs. va include, de asemenea, o cutie de cadouri gratuită, proiectată de profesioniști, deoarece fiecare detaliu important contează.

 • Fast Delivery

  Livrare Rapidă Momentul este cuvântul cheie atunci când vine vorba de organizarea unei surprize pentru propunere sau o nuntă. GLAMIRA este mândră să vă ofere una dintre cele mai rapide rapoarte de producție și expediere de pe piață
  Oferim, de asemenea, livrare gratuită pentru toate comenzile. În plus, dacă doriți să păstrați comanda dvs. ca o surpriză, pur și simplu selectați opțiunea de ambalaj anonim în timpul plății și vă vom trimite produsul într-un ambalaj simplu, fără sigla GLAMIRA.

 • Authenticity Certificates for Brilliants and Gemstones

  Certificate de autenticitate pentru Briliante și Pietre Prețioase Gemologii experți inspectează cu atenție toate diamantele și pietrele prețioase GLAMIRA înainte de a emite certificate pentru ele. Fiecare ordin vine cu un certificat. Dacă sunteți interesat de diamantele cu certificate GIA (Gemological Institute of America), echipa noastră de asistență pentru clienți va fi mai mult decât fericită să vă ajute.

 • Allergy-Free Material

  Material fără alergii Metalele și pietrele de cea mai bună calitate utilizate în producția noastră nu provoacă alergii. Când vine vorba de a purta bijuterii, confortul este la fel de important ca bijuteria în sine. Scopul nostru este să vă asigurați că bijuteriile personalizate, unice, nu numai că arată bine, ci și sunt confortabile.

 • Ani de experiență

  Ani de experiență Datorită multor ani de experiență profesională și străduindu-ne să ne îmbunătățim în mod constant activitatea, GLAMIRA sa răspândit prin multe țări și are departamente în întreaga lume. Comandarea de la noi asigură a unei bijuterii care arată dăruire noastră și anii de experiență.

 • Founded in Heilbronn - Germany, delivering top quality since 2008

  Fondată în Heilbronn - Germania, oferind o calitate superioară din 2008 GLAMIRA, cu rădăcini stabilite în Germania ne facem diferiți de alți bijutieri datorită a celor două cuvinte cheie principale: calitate și punctualitate. Procesele stabilite și testate de-a lungul anilor cu profesionalism și disciplină, ne permit să oferim servicii și bijuterii de cea mai bună calitate.

 • Direct de la sursă

  Direct de la sursă Toate pietrele prețioase și bijuteriile. Fiecare pas într-un model tipic de vânzare cu amănuntul influențează prețul final al produsului. Suntem producători, acoperind toate fazele implicate în proces, de la prima atingere a stiloului pe hârtie, până când produsul este înmânat unui curier. Prin abținerea de la dealeri, importatori, angrosiști ​​și magazine de stradă, noi suntem capabili să aducem economii masive clienților noștri.

 • Conflict free diamonds and gemstones

  Diamante, pietre prețioase și metale, care sunt conflict-free Metalele și pietrele prețioase sunt adesea exploatate în condiții îngrozitoare în întreaga lume. La GLAMIRA, vă garantăm că toate diamantele, pietrele prețioase și metalele utilizate în producția bijuteriilor noastre sunt conflict-free, provenind din surse etice și din regiuni fără violență, în conformitate cu Procesul Kimberley.

Diamantul

Clasificat drept piatră prețioasă, diamantul este admirat și dorit încă din antichitate. Formate la o sută de mile sub suprafața Pământului cu peste un miliard de ani în urmă, diamantele sunt cele mai grele, în termeni de greutate, dintre toate pietrele prețioase și semi- prețioase. Este cunoscut și ca "Regina pietrelor prețioase" sau ca "Piatra prețioasă a reginelor". La Glamira, diamantele sunt garantate ca fiind "conflict-free".

Cuart Lemon

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, LemonCuart fascinează iubitorii de bijuterii cu culoarea ei proaspătă. Are o gamă de culori bogata de la o nuanta limpede până la o nuanta de galben foarte intens. Această piatră este cunoscută pentru caracteristica sa puternică și de înaltă energie, care elimină emoțiile negative, îndoiala de sine și care ridică starea de spirit a purtătorului și aduce încredere.

Zultanite

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, Zultanite uimeste cu caracteristica unică de schimbare a culorii. În funcție de sursa de lumină și de direcții , această piatră prețioasă este vizibilă în nuanțe diferite. Verde verzuie în lumina zilei și o nuanta de cireș roz în lumină slabă.

Topaz Verde

Clasificată ca o piatră semi-prețioasă, Topazul Verde se deosebește de Topazul Albastru cu nuantele sale de verde, adesea asociate cu loialitate și dragoste. Oferă pace sufleteasca ,sanatate, intelect și ajută la rezolvarea problemelor.

Safir Verde

Clasificată ca o piatră prețioasă,Safirul verde deține o culoarea specială, de la un verde de menta verde până la un verde închis, datorit prezenței fierului. Se spune că această piatră prețioasă ofera liniște,calmează ochii și ridică încrederea ın sine a purtătorului.

Safirul Portocaliu

Clasificată ca o piatră prețioasă, Safirul Portocaliu cu nuantele sale aprinse ofera o enegie pozitiva inimii . Are nuante de portocaliu deschis până la nuante blınde roșietice, care vă calmează inima și mintea, vă eliberează de gândurile negative și activează o energie plina de bucurie.

Diamantul

Clasificat drept piatră prețioasă, diamantul este admirat și dorit încă din antichitate. Formate la o sută de mile sub suprafața Pământului cu peste un miliard de ani în urmă, diamantele sunt cele mai grele, în termeni de greutate, dintre toate pietrele prețioase și semi- prețioase. Este cunoscut și ca "Regina pietrelor prețioase" sau ca "Piatra prețioasă a reginelor". La Glamira, diamantele sunt garantate ca fiind "conflict-free".

Diamantul negru

Diamantele negre sunt diamantele care au o structură cristalină diferită numita policristalin. Aceasta se asemana cu diamante distruse impreuna. Deoarece este cristal de carbon total pur în structura sa, este, în general, numit ca "Carbonado". Cu toate acestea,din punct de vedere tehnic acestea sunt diamante, care sunt chiar mai grele și mai rare decât diamante albe.

SAFIR ROZ

Clasificată ca o piatră prețioasă, safirul roz a fost considerat extrem de rar până când au fost descoperite noi depozite în Madagascar, în anii 1990. Roz este printre cele mai rare culori pentru un safir. Aceste pietre pot veni în tot felul de nuanțe, de la roz pal, la purpuriu, intens. Se spune că safirele roz reprezintă loialitate, încredere și sinceritate, de aceea sunt foarte populare atunci când vine vorba de alegerea unei pietre pentru un inel de logodnă.

RHODOLITE GRANAT

Clasificată ca o piatră semiprețioasă, granatul Rhodolite a devenit rapid o piatră prețioasă pentru bijuterii, datorită culorii sale atractive și faptului că este adesea foarte curată, lipsită de orice defecte și incluziuni. Numele provine de la cuvântul grecesc "rhodon", care înseamnă trandafir. În hinduism este asociat cu chakra rădăcină și se crede că încurajează o activitate sexuală sănătoasă, sentimente de stabilitate și securitate. De asemenea, promovează afaceri de succes și ajută la construirea încrederii în sine.

TOPAZ ALBASTRU LONDON

Una dintre cele trei nuanțe disponibile ale pietrelor semi-prețioase din familia Topaz, Topazul Albastru London, este cu siguranță specială și exclusivă pentru culoarea ei întunecată. Cu această nuanță mai închisă, Topazul Albastru London, iese în evidență și este adorată de cei care doresc totul, cu excepția celor obișnuiți. Culoarea verde specifică și subtilă, cenușie întunecată, Topazul Albastru London este perfect pentru inelele de logodnă dacă doriți să arătați cât de extraordinară este dragostea dvs. Aceasta este piatra prețioasă, care nu numai că va atrage atenția tuturor, dar se spune chiar că, comunicarea și abilitățile voastre expresive vor fi mai puternice.

MORGANITE

Clasificată ca o piatră semiprețioasă, Morganita este considerată o piatră prețioasă naturală, excepțională și sofisticată, care poate fi gă