Exprimarea iubirii tale infinite

10% REDUCERE

Dacă comanda dvs. este de peste 2.500 Ron, veți obține o reducere de 10% din suma totală. Reducerea va fi aplicată automat in coşul D-mnv.
OBȚINEȚI 10% REDUCERE LA TOATE COMENZILE DE PESTE 2500 SRON

CADOU PANDANTUL INFINITY

Argint 925 & Pandantivul Swarovski
Pandantivul cadou va fi automat adăugat în coșul dvs. de cumpărături. Valoarea comenzii după toate dicount-urile trebuie să fie peste 2,500 RON, pentru a putea primi pandantivul.
  • Heart Earrings
  • Heart Earrings
  • Heart Earrings
Heart Earrings Heart Earrings Heart Earrings

CADOU PANDANTUL INFINITY

Argint 925 & Pandantivul Swarovski

cu fiecare achiziție de peste 2,500 RON de dolari

Lănțișorul nu este inclus.

ACEST PROMOTİE ESTE VALABİLA ÎNTRE 4 MAI ȘI 9 MAI

Această promoție nu este valabilă pentru achizițiile anterioare și nu poate fi îmbinată cu alte promoții.

TERMENI ȘI CONDIȚII 

1. Doar un singur pandantiv va fi trimis cu comenzile eligibile. Comenzile cu valoarea mai mare nu modifică numărul de pandantive gratuite.

2. În cazul solicitărilor de rambursare sau de depozitare a creditului, pandantivul gratuit trebuie returnat împreună cu produsul achiziționat. Dacă pandantivul gratuit nu a fost returnat împreună cu produsul, suma de rambursare sau creditul magazinului va fi supusă unei deduceri de 550 Ron. În cazul în care comanda include elemente multiple și numai un singur element a fost returnat, pandantivul gratuit trebuie returnat, de asemenea, cu excepția cazului în care soldul rămas după rambursare depășește suma necesară pentru eligibilitate.

3. Pandantivul gratuit nu este trimis într-o cutie de cadou GLAMIRA sau cu un certificat de bijuterii.

4. Pandantivul gratuit nu este eligibil pentru garanție sau schimb.

5. Lănțișorul pandantivului nu este inclus în promoție.

6. În cazul restituirii banilor sau al depozitării creditului pentru un produs care a fost cumpărat cu reducere, numai suma netă care a fost plătită vă va fi returnată. Suma reducerii este nerambursabilă.

7. Reducerea de 10% este valabilă numai între datele anunțate și nu poate fi transferată la achizițiile viitoare făcute la GLAMIRA.

8. Codurile pentru reducere pot fi folosite numai în timpul plății și nu pot fi aplicate comenzilor anterioare.

9. În cazul în care nu este disponibil pandantivul gratuit, GLAMIRA își rezervă dreptul de al înlocui cu un element de valoare egală sau mai mare.

10. În cazul unor erori tipografice sau de sistem în timpul aplicării reducerii de 10%, GLAMIRA își rezervă dreptul de a actualiza suma comenzii sau de a anula orice comenzi plasate cu prețuri incorecte, fără obligații suplimentare față de client, chiar și după primirea unei comanda de confirmare sau notificare de expediere.

11. Această promoție nu se aplică produselor personalizate.