x
 
   

FORMULAR DE RETURNARE

 • Lucrăm la capacitate maximă și facem tot posibilul pentru a vă livra produsul în intervalul de timp estimat. Cu toate acestea, din când în când pot apărea scurte întârzieri, din cauza restricțiilor cauzate de pandemia în curs, în unele zone. Apreciem răbdarea și înțelegerea dvs. în aceste cazuri rare.


  Completați și trimiteți formularul de mai jos pentru a Returna produsul. Dacă doriți să aflați mai multe despre politica noastră de returnare înainte de trimiterea dvs., puteți accesa acest link: https://www.glamira.ro/return-policy/

  1. Redimensionarea
  2. Procesarea textului
  3. Cerere de reparație
  4. Retragere
  Motiv:
  Este defect
  Lipsesc piese
  Nu este ceea ce am comandat
  Alte (până la 1000 de caractere)
  Metoda de plata *
  1. Card De Credit
  2. Transfer Bancar
  3. Paypal
  Selectați elementul de retur :

  Adresa dvs. de e-mail și numărul comenzii trebuie să corespundă înregistrărilor noastre pentru a continua returnarea. Asigurați-vă că numărul comenzii dvs. este corect și că adresa de e-mail este cea pe care ați utilizat-o inițial pentru plasarea comenzii.

  Vrei o etichetă de expediere pentru returul tau?
  Da, aș vrea o etichetă de expediere de 48 Ron.
  1. Depun coletul la cel mai apropiat punct poștal
  2. Ridicarea coletului de la adresa mea.
  Am citit termenii și condițiile și le accept.
  Nu am taiat(ındepartat) sigiliul.
  Nu am folosit produsul.
  Voi include toate elementele suplimentare (cutie cadou, certificat, articole promoționale etc.) în pachetul meu de returnare.
NOTĂ IMPORTANTĂ:
 • Rețineți că cererea dvs. de returnare va fi procesată pe baza informațiilor trimise online. Orice note scrise de mână pe copia imprimată a formularului de returnare nu vor fi luate în considerare.
 • Pentru a vă asigura servicii rapide și eficiente de returnare, nu vă putem modifica solicitările după ce vă trimiteți formularul de returnare. Înainte de a începe trimiterea, verificați din nou informațiile pe care le-ați furnizat cu privire la solicitările dvs.
 • Redimensionarea și procesele de reparații pot dura până la 25 de zile lucrătoare. În cazul în care aveți o ocazie apropiată, cum ar fi o nuntă, vă sfătuim să trimiteți produsul dvs. după această ocazie. Puteți consulta echipa noastră de asistență pentru clienți dacă perioada dvs. de 60 de zile va expira înainte de data evenimentului.
* Campuri necesare