Livrare gratuita

  Politica de returnare în 60 de zile

 
   

FORMULAR DE RETURNARE

 • Adresa dvs. de e-mail și numărul comenzii trebuie să corespundă înregistrărilor noastre pentru a continua returnarea. Asigurați-vă că numărul comenzii dvs. este corect și că adresa de e-mail este cea pe care ați utilizat-o inițial pentru plasarea comenzii.

  Selectați elementul de retur :
  1. Redimensionarea
  2. Procesarea textului
  3. Cerere de reparație
  4. Retragere
  Motiv:
  Este defect
  Lipsesc piese
  Nu este ceea ce am comandat
  Alte (până la 1000 de caractere)
  1. Credit Card
  2. Transfer Bancar
  3. Paypal
  Vrei o etichetă de expediere pentru returul tau?
  Da, aș vrea o etichetă de expediere de 46 Ron.
  1. Depun coletul la cel mai apropiat punct poștal
  2. Ridicarea coletului de la adresa mea.
  Am citit termenii și condițiile și le accept.
  Nu am taiat(ındepartat) sigiliul.
  Nu am folosit produsul.
  Am expediat produsul cu toate produsele complementare primite.
IMPORTANTĂ: Asigurați-vă că elementul returnat îndeplinește toate cerințele pentru retragere. În cazul în care produsul nu este eligibil pentru retragere, costul transportului pentru returnare nu va fi acoperit de GLAMIRA și rămâne în responsabilitatea clientului.
IMPORTANTĂ: Rețineți că cererea dvs. de returnare va fi procesată pe baza informațiilor trimise online. Orice note scrise de mână pe copia imprimată a formularului de returnare nu vor fi luate în considerare.
NOTĂ IMPORTANTĂ: Procesele de redimesionare și reparație pot dura mai mult decât timpul specificat din cauza vacanței aglomerate din Decembrie. Vă rugăm să luați în considerare acest lucru cu solicitările dvs.
Mulțumim pentru înțelegerea dumneavoastră.
* Campuri necesare
IMPORTANT: Pentru a vă asigura servicii rapide și eficiente de returnare, nu vă putem modifica solicitările după ce vă trimiteți formularul de returnare. Înainte de a începe trimiterea, verificați din nou informațiile pe care le-ați furnizat cu privire la solicitările dvs.