Verighete din Aur

GLAMIRA
Aurul a fost întotdeauna o alegere clasică modena pentru verighetele de nuntă. Aspectul sau cald, și strălucirea uimitoare, reda verighetelor o nota romantică și fina.. Aurul este un metal nobil ,ın stare pură are culoarea galbenă și de o strălucire specifică . Datorită faptului că aurul în stare pură de 24 carate este foarte moale pentru a fi prelucrat în bijuterii, acesta se aliază cu alte metale comune sau nobile, pentru a-și schimba proprietățile mecanico-fizice.Aurul de 18 karate conține aur pur 75%, aurul de 14 karate conține aur pur 58,5% și aurul de 9 karate conține aur pur 37,5%. Duritatea și durabilitatea aurului variază în funcție de carat. La preferinta Dmnv, va oferim alegerea caratului dorit.
Verighete din Aur

Inele de Nuntă din Platină

GLAMIRA
Cel mai prestigios metal pentru verighete este cu siguranta Platina. Platina are o durabilitate foarte mare, astfel încât se simte mai grea decât alte metale. Este de 30 de ori mai rar decât aurul și 40% mai greu decât aurul de 14K. Densitatea, puritatea și raritatea fac inelul din platină, extrem de valabil și un protector, pentru că un inel de platină rezistă ani de zile. În plus, luciul din satin de o nuanță frumoasă alb, are un aspect natural și uimitor.
Inele de Nuntă din Platină
PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

Bijuterii de Nuntă – Cumpărați Modele Minunate și Personalizate Online de la GLAMIRA.ro

Nu vreți să vă opriți atunci când vă merge totul bine? Vreți să vă păstrați acest ritm? Dacă este așa, bijuteriile pentru nuntă persoanlizate de la GLAMIRA disponibile tuturor sunt exact ceea ce aveți nevoie!

GLAMIRA.ro este magazinul online specializat în inele de nuntă, inele de logodnă, inele de promisiune și seturi de mireasă. La GLAMIRA.ro, puteți găsi inele de înaltă calitate în toate gamele de preț și stil. În afara modelelor simple și discrete, magazinul nostru online oferă și modele sofisticate, pentru a se potrivi gustului personal al tinerilor căsătoriți extravaganți sau în curând parteneri de căsătorie: inele de logodnă din argint, inele de paladiu, inele de aur, seturi de verighetele pentru mireasă seturi de verighetele pentru mireasă sau inele din aur galben, aur alb și alte metale, inele monocrome, bicolore sau tricolore. Mai mult, inelele pentru femei pot fi împodobite cu diamante sau zirconiu cubiC. În gama largă de produse, există multe alte posibilități de a vă face un inel de neuitat. Varietatea de materiale, matrițe și stiluri vă permit să vă găsiți inelul de vis. Inele sunt, printre altele, un simbol al relațiilor inseparabile și un semn de fidelitate. Metalele de lungă durată sau inelele ilustrează inseparabilitatea unei relații. Exprimați-vă singularitatea dragostei printr-un inel care vi se potrivește perfect, deoarece căsătoria este un lucru frumos și sacru în viața a doi îndrăgostiți și merită să fie simbolizată cu inele de nuntă frumoase. Personalizarea lui, cum ar fi prin semnătura dumneavoastră personală, exprimă sentimentele inconfundabile, unice. În afară de de verighete pentru bărbați și femei, gama noastră extinsă variază de la inele de promisiune la inele de logodnă și inele de argint moderne, inele de platină strălucitoare și de lungă durată sau clasice, inele de aur elegante, cu care să marcați momentele speciale din viață.

Începeți propria poveste de dragoste și lăsați-vă inspirat! Inele de promisiune, inele de logodnă și verighete din aur galben, aur alb și nenumarate alte variante vă lasă oportunitatea de a vă exprima iubirea eternă.

Alegeți din gama noastră largă de bijuterii de nuntă si individualizați-le cum doriți cu pietre, metale și chiar o gravură personală. Nu sunteți sigur de ce dimensiune a inelului aveți nevoie? Vă vom trimite gratuit un inel pentru mărime, astfel încât să puteți configura viitorul inel în confortul propriei case. Și dacă aveți orice întrebare generală sau întrebări despre modele specifice, echipa noastră de la servicii pentru clienți competentă vă va ajuta cu plăcere, gratuit.

Loading...