10% REDUCERE LA TOATE COMENZİLE DE PESTE 2,500 RON 10% REDUCERE LA TOATE COMENZİLE DE PESTE 2,500 RON

  Livrare gratuita

  Politica de returnare în 60 de zile

 
   
VERIGHETE

VERIGHETE

Accesoriul care va insoteste in viata! Verighetele dvs. reprezinta ciclul nesfarsit al dragostei si prosperitatea, pe care le puteti grava cu un mesaj la alegere.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • INELE DE LOGODNĂ

  INELE DE LOGODNĂ
  Se presupune ca devotamentul cuiva se naste pe degetul stang, acolo unde se pune inelul, considerat a fi vena dragostei. In acest fel, se crede ca cuplul se uneste si in inima. Aratati-va devotamentul cu un inel de Logodna pe viata!

 • Inele Eternitate

  Inele Eternitate
  Inele Eternitate simbolizează durata dragostei și a amintirilor

 • SET DE MIREASĂ

  SET DE MIREASĂ
  Special pentru mireasa care trebuie sa fiti! Briliantul Solitaires si cele mai fine modele de inele evidentiaza setul nostru de mireasa. Transpuneti-va fericirea pe deget!

 • INELE DE CERERE ÎN CĂSĂTORIE

  INELE DE CERERE ÎN CĂSĂTORIE
  Unite pentru aceeasi cauza, sunt simbolul angajamentului pe care l-ati facut iubitului dvs. Glamira este de partea dvs., introducandu-va pas cu pas intr-o noua lume de fericire!

Bijuterii de Nuntă – Cumpărați Modele Minunate și Personalizate Online de la GLAMIRA.ro

Nu vreți să vă opriți atunci când vă merge totul bine? Vreți să vă păstrați acest ritm? Dacă este așa, bijuteriile pentru nuntă persoanlizate de la GLAMIRA disponibile tuturor sunt exact ceea ce aveți nevoie!

GLAMIRA.ro este magazinul online specializat în inele de nuntă, inele de logodnă, inele de promisiune și seturi de mireasă. La GLAMIRA.ro, puteți găsi inele de înaltă calitate în toate gamele de preț și stil. În afara modelelor simple și discrete, magazinul nostru online oferă și modele sofisticate, pentru a se potrivi gustului personal al tinerilor căsătoriți extravaganți sau în curând parteneri de căsătorie: inele de logodnă din argint, inele de paladiu, inele de aur, seturi de verighetele pentru mireasă seturi de verighetele pentru mireasă sau inele din aur galben, aur alb și alte metale, inele monocrome, bicolore sau tricolore. Mai mult, inelele pentru femei pot fi împodobite cu diamante sau zirconiu cubiC. În gama largă de produse, există multe alte posibilități de a vă face un inel de neuitat. Varietatea de materiale, matrițe și stiluri vă permit să vă găsiți inelul de vis. Inele sunt, printre altele, un simbol al relațiilor inseparabile și un semn de fidelitate. Metalele de lungă durată sau inelele ilustrează inseparabilitatea unei relații. Exprimați-vă singularitatea dragostei printr-un inel care vi se potrivește perfect, deoarece căsătoria este un lucru frumos și sacru în viața a doi îndrăgostiți și merită să fie simbolizată cu inele de nuntă frumoase. Personalizarea lui, cum ar fi prin semnătura dumneavoastră personală, exprimă sentimentele inconfundabile, unice. În afară de de verighete pentru bărbați și femei, gama noastră extinsă variază de la inele de promisiune la inele de logodnă și inele de argint moderne, inele de platină strălucitoare și de lungă durată sau clasice, inele de aur elegante, cu care să marcați momentele speciale din viață.

Începeți propria poveste de dragoste și lăsați-vă inspirat! Inele de promisiune, inele de logodnă și verighete din aur galben, aur alb și nenumarate alte variante vă lasă oportunitatea de a vă exprima iubirea eternă.

Alegeți din gama noastră largă de bijuterii de nuntă si individualizați-le cum doriți cu pietre, metale și chiar o gravură personală. Nu sunteți sigur de ce dimensiune a inelului aveți nevoie? Vă vom trimite gratuit un inel pentru mărime, astfel încât să puteți configura viitorul inel în confortul propriei case. Și dacă aveți orice întrebare generală sau întrebări despre modele specifice, echipa noastră de la servicii pentru clienți competentă vă va ajuta cu plăcere, gratuit.