Bijuterii pentru barbati

Glamira oferă o nouă definiție de stil, istețime și delicatețe pentru bijuteriile de bărbați. Barbatii care sunt foarte mândri de aspectul lor vor găsi toate ce au nevoie pentru a arata atractiv.

Bijuterii pentru barbati
PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • Cercei pentru Bărbați

  Cercei pentru Bărbați
  Cine spune că bărbații nu pot fi la modă? Cu extraordinara colecție de cercei pentru bărbați de la GLAMIRA, puteți întoarce multe capete ca și femeile, cu bijuterii dvs!

 • Silver ringsNOU

  İNELE DE LOGODNA PENTRU BARBATİ
  İnelele de logodna pentru barbatii sunt unicul simbol al conexiunii. Dragostea ta este reiproca - Arata alegand inelul personalizat perfect pentru el.

 • BRĂŢĂRI pentru BĂRBAŢI

  BRĂŢĂRI pentru BĂRBAŢI
  Bărbații moderni ar trebui să-și completeze stilul cu elemente moderne. Bratarile din piele pentru barbati vor fi elementele perfecte pentru stilul casual modern.

 • Coliere pentru Barbati

  Coliere pentru Barbati
  Un mic simbol poate spune o mie de cuvinte și arată cât de bine cunoști pe cineva. Un colier care se potrivește personalității unui bărbat este întotdeauna o idee minunată pentru un cadou special.
Loading...

Bijuterii pentru Bărbați de la GLAMIRA – Butoni și Inele Personalizate pentru Bărbați

Se spune că un bărbat nu are nevoie de mai multe accesorii în afara unui ceas sau a unei verighete. Cu toate acestea, cu o nouă definiție a stilului, istețime și delicatețe pentru bijuteriile pentru bărbați, GLAMIRA își face drum către ținutele domnilor și îi atrage prin produsele sale. Îi ajută de asemenea să poarte modele care au, dincolo de estetică, o semnificație. Pentru bărbați, GLAMIRA știe că cheia stă în faptul că totul trebuie să aibă un sens și să adauge un plus de personalitate în mediile moderne. Pentru a portretiza imaginea masculină, GLAMIRA include printre bijuteriile pentru bărbați butoni și inele pentru bărbați lăsându-le să vorbească în numele lor despre carismă și putere...

Hainele nu fac un bărbat, accesoriile da!

Persoanlizarea bijuteriilor de la GLAMIRA, inele și butoni pentru bărbați, cu pietre prețioase adaugă o notă care intrigă la ceva ce este foarte pragmatic. Când vă gândiți la pietre prețioase, aveți în minte diamante, safire, rubine sau smarald. Cu toate acestea, la GLAMIRA.ro, există aproape douăzeci de pietre, alăturând onixul și Swarovski celor patru pietre amintite mai sus. Iar fiecare piatră este disponibilă în culorile lor binecunoscute, de la albul orbitor la albastru, violet, roșu, galben; cu alte cuvinte, de la safire într-o varietate de culori până, la topaz, ametist, garnet, citrin și altele.

Personalizarea modelului ales cu un aliaj va fi ultimul, dar nu cel mai de jos pas pentru a crea ceea ce vă aparține doar dvs.! Puteți alege pentru inele și butoni din aur roșu, alb, galben sau argint. Mai mult decât atât, GLAMIRA vă oferă modele bicolore de aur roșu și alb sau galben și alb. Puteți de asemenea să vă gravați numele sau cuvântul preferat în interiorul inelului. Toate, pe măsura dorințelor dvs.; lăsați inima să decidă! O astfel de bijuterie pentru bărbați va arăta nu doar excelent, ci va spune ceva despre dvs, din cauza personalizării ei.

Cu colecția de Bijuterii pentru Bărbați, GLAMIRA vă oferă o gamă largă de opțiuni, pentru a vă putea lăsa amprenta și a vă crea ceea ce doriți cu adevărat!