Bijuterii pentru femei

Glamira este locul potrivit pentru femei elegante si inteligente pentru a gasi cea mai larga gama de bijuterii de femei de înaltă calitate.

Bijuterii pentru femei
PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • Inele de Nuntă

  Inele de Nuntă
  Accesoriul care va insoteste in viata! Verighetele dvs. reprezinta ciclul nesfarsit al dragostei si prosperitatea, pe care le puteti grava cu un mesaj la alegere.

 • Inele de Logodnă

  Inele de Logodnă
  Se presupune ca devotamentul cuiva se naste pe degetul stang, acolo unde se pune inelul, considerat a fi vena dragostei. In acest fel, se crede ca cuplul se uneste si in inima. Aratati-va devotamentul cu un inel de Logodna pe viata!

 • BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE

  BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE
  Magnific și elegant ... perfect potrivit pentru pasiunile tale unice. O alegere extraordinară dacă răsfoiești colecția noastră de bijuterii cu diamante colorate!

 • INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII

  INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII
  O bucată de bijuterie este extraordinară atunci când este gravată cu inițialele sau cuvintele ce vă exprimă emoțiile.

 • Brățări pentru gleznă

  Brățări pentru gleznă
  O bijuterie luxuriantă care adăugă un detaliu angelic stilului tău. Căutați prin colecția noastră de brățări pentru gleznă și tratați-vă cu una dintre acestea ...

 • Inele midi- pentru mijlocul degetelor

  Inele midi- pentru mijlocul degetelor
  Uneori punctele fine sunt doar adecvate pentru a reinventa comportamentul și stilul tău. Răsfoiți categoria inelelor midi- pentru mijlocul degetelor, piese minunate și de vis, concepute pentru a se potrivi cu spiritul tău.

 • colectie

  colectie
  Perle, design cu smalț și inele cu utilizare dublă - tot ce aveți nevoie pentru a vă face bijuteriile dvs. de vis, reale! Uită de cele obișnuite, parcurge colecțiile noastre și alege ceva cu un stil rar.

 • MODELE SIMPLE DE BIJUTERII

  MODELE SIMPLE DE BIJUTERII
  Dacă îmbrățișați simplitatea în viață, Modelele Simple de Bijuterii GLAMIRA vă vor ajuta să vă redefiniți stilul.

Loading...

Bijuterii pentru Femei de la GLAMIRA

Descoperiți o lume de bijuterii pentru femei la GLAMIRA. De ce să vă luați ceva ce toată lumea poartă când puteți să vă creați propriul stil , prin doar câteva clic-uri. Sunteți speciali și noi știm asta. Deci bijuteriile dumneavoastră ar trebui să reflecte acest lucru. Au trecut zilele glabonțurilor și a imitațiilor ieftine. Acum doriți lucruri veritabile. Metale prețioase veritabile, pietre prețioase veritabile. Ceea ce exprimați este real și la fel trebuie să fie și bijuteria dvs. O puteți face pentru cea care vă este aleasă. Ce spuneți despre a dărui femeii pe care o iubiți un cadou care nu poate fi egalat nicăieri? Aveți control asupra metalului și a pietrelor prețioase, precum și a modului în care acestea să fie îmbinate. De la aur și platină la diamante și rubine. Sunt disponibile toate culorile pietrelor prețioase, pentru a vă face pe dumneavoastră și pe cea pe care o iubiți să zâmbiți, atunci când veți vedea culorile pe care le preferați transpuse în bijuterii făcute doar pentru dumneavoastră.

GLAMIRA este lider în lumea bijuteriilor personalizate pentru femei, iar dumneavoastră puteți găsi această marcă în țări din toată lumea. Când vine vorba despre personalizare, puteți alege metale sau aliaje prețioase, pietre prețioase sau semiprețioase și chiar gravarea unui citat sau doar a unor cuvinte speciale pentru dumneavoastră și persoana iubită. Atunci când plasați comanda online, știți că de fapt creați o operă de artă și nu doar o bijuterie.

Atunci când doriți să personalizați bijuterii pentru femei, nu există un alt loc mai bun decât GLAMIRA pentru a atinge standardele perfecțiunii. Atunci când personalizați o bijuterie dintr-o gamă largă de colecții și modele, alegeți acele modele de bază și apoi le faceți o marcă a eleganței, succesului, respectului sau dragostei. Există atâtea opțiuni de a personaliza un produs, iar dumneavoastră aveți control total pentru a crea o bijuterie care să rămână o moștenire de familie. Este la alegerea dumneavoastră ce creați. Nu vă încredeți în oricine pentru a personaliza un produs. Puteți face dumneavoastră ce este mai bun din metale și pietre prețioase. Tot ce trebuie este ca dorințele și stilul dumneavoastră să facă ca bijuteria dorită să prindă viață. Ce alt sentiment mai bun decât să știți că bijuteria aleasă este așa cum o doriți, exact ca dumneavoastră! Sau, dacă este un cadou, imaginați-vă cât de prețios va fi cadoul personalizat pentru acea persoană specială din viața dumneavoastră.

În trecut, bijuteriile high-end pentru femei puteau fi găsite doar în magazinele de modă ale designer-ilor din marile orașe ale lumii. Aceste orașe sunt de obicei foarte, foarte departe. Acele zile au trecut și acum nu mai există niciun inconvenient pentru a cumpăra. Acum, puteți cumpăra cele mai luxoase bijuterii din lume chiar de pe computerul, tableta sau telefonul dumneavoastră. Oriunde în lume! Meritați cele mai strălucitoare diamante și pietre prețioase și nu trebuie să vă îngrijoreze dimensiunea din moment ce GLAMIRA poate oferi practic orice piatră care este disponibilă la dealeri de încredere din întreaga lume. De la dealeri care vând pietre prețioase veritabile. Puteți face o declarație de dragoste sau de eleganță fără să vă îngrijorezi de nimic.

Căutați inele pentru femei pentru a face o declarație? Sau căutați un inel care va spune “te iubesc”? Sau unul care să spună ”te vreau pentru totdeauna”? Ce spuneți dacă persoana pentru care nutriți sentimente deosebite va fi și mai deosebită cu un inel special creat pentru aceasta? Orice ați dori să exprimați, GLAMIRA are bijuterii cu diamante și pietre prețioase pentru femei pentru orice ocazie.

Unul dintre cadourile pe care femeile preferă să îl primească este un colier sau un pandantiv. La GLAMIRA, colierele pentru femei sunt cu siguranță printre cele mai populare. Răsfoiți din confortul locului în care vă aflați pentru a găsi cadoul perfect pentru o persoană specială, un membru special din familie, un prieten special... Sau pentru dumneavoastră înșivă! Bineînțeles, puteți alege dintr-o gamă largă de modele, iar ceea ce alegeți poate fi personalizat în orice mod doriți dumneavoastră! Alegeți aurul sau chiar platina ca metal. Apoi diamantele, rubinele, smaraldele, safirele sau orice altă piatră prețioasă care vă place. Alegeți chiar câteva pietre semiprețioase care să strălucească în zilele mohorâte. Puteți face colierul atât de personal pe cât vă permite imaginația și îl puteți personaliza apoi gravând citatul preferat, nume sau date importante sau adăugând noi accente cu alte pietre prețioase! Se spune că diamantele sunt cei mai buni prieteni ai femeilor. Dar cel mai bun mod de a-i arăta acest lucru este printr-un set superb de cercei. Cerceii pentru femei sunt unul dintre cele mai bune moduri de a-i arăta ce îi trebuie atunci când vine vorba despre modă. Și atunci de ce să alegeți altceva decât cerceii care vă pot scoate în evidență! Spuneți ceva despre dumneavoastră cu o pereche de cercei care vă scot în evidență fața și părul. Ca un cadou pentru dumneavoastră, cerceii sunt mereu un mod sublim de a da strălucire lucrurilor. De ce să nu adăugați câteva pietre prețioase care vă pot schimba starea de spirit? De la rubinul de foc până la safirul elegant de un albastru închis. Puteți chiar personaliza modelul cu alte detalii, pentru a fi potrivit pentru orice ocazie.

Atunci când vă doriți aur, vă doriți aur. Nu există altă alternativă. Totuși, ce fel de aur doriți? Aveți multe posibilități din care să alegeți. Ce spuneți despre aurul alb pentru femei? Aurul alb este o alternativă minunată la aurul glaben. Aceeași finețe și același luciu și o culoare unică ce vă încântă simțurile! Are o culoare mult mai fină, comparat cu aurul galben, iar prietenii vă vor pune o mulțime de întrebări despre produsul dvs. Stabiliți-vă standardele în modă. Bineînțeles că puteți alege orice model sau produs și apoi să îl personalizați alegând metalul sau aliajul pe care îl doriți. Aurul alb este preferat de bărbați.

Sunteți o persoană care aveți mai mult decât un singur stil? Unul în care sunteți modern la un moment dat și retro în următorul moment? Ce spuneți dacă adăugați colecției dumneavoastră câteva bijuterii pentru femei din aur roz? Aurul roz este un metal minunat care oferă stilului dvs. o nouă modalitate de a arăta cine sunteți. Modele moderne, modele celtice, modele antice. Toate pot fi ale dumneavoastră la GLAMIRA.

Testat și confirmat, bijuteria din aur galben pentru femei este cel mai cunoscut metal din lume. Nimic nu spune mai multe în domeniul bijuteriilor decât aurul galben. Puteți alege orice carat de aur galben. Bineînțeles, puteți să vă creați bijuteria de vis găsind un model și apoi personalizându-l cu pietre strălucitoare, iar pentru nota finală, adăugați orice piatră prețioasă doriți pentru a vă face un produs cu totul deosebit. La GLAMIRA, orice produs se personalizează la comandă. Puteți găsi oricând orice produs doriți. Toate sunt create de bijuteri și designeri experți. Cei mai buni din lume, de fapt! GLAMIRA nu înseamnă doar aur. Fiecare metal are proprietăți unice, pe care bijutierii de la GLAMIRA le cunosc bine.

Da, diamantul este doar un diamant. Dar, când creați un produs personalizat, un diamant strălucește mai mult decât cuvintele. Așadar, este timpul să vă uitați la bijuteriile cu diamant pentru femei într-un mod cu totul nou. Puteți face ca diamantul să fie elementul central sau puteți să-l folosiți ca blazon într-un inel cu diamante! Alegerea este a dumneavoastră. GLAMIRA știe că diamantele sunt la fel de individuale ca și dvs. Așa că să călătorim prin toată lumea după diamantul perfect este parte a promisiunii de a vă găsi cele mai bune diamante, calitative în carate și tăietură. Fiecare diamant este inspectat de experții GLAMIRA, urmărindu-se claritatea, culoarea și tăietura.

Hei, e bine să fii din nou în negru și nimic nu spune mai bine lucrul asta decât o bijuterie cu bijuterie cu diamant negru de la GLAMIRA. Diamantele negre aduc cu adevărat o notă uimitoare bijuteriei. Desigur, ele vor capta imediat atenția prietenilor și a familiei, prin strălucirea lor. Diamantele negre aduc o notă de rafinament indiferent dacă sunt singure sau însoțite de alte pietre prețioase.

Ele spun ceva despre pietrele prețioase din bijuteriile femeilor. Duc cu gândul la rubin și opal, la smarald și chiar safir. Toate amintesc de prinți și prințese, de regi și regine, chiar și de comori și castele. De ce să nu vă planificați ca următoarea bijuterie și fie ceva ce ține de propria dvs. poveste? Puteți alege orice piatră prețioasă pe care o doriți la inelul, colierul, pandantiv, broșa sau brățara dvs. personalizate. Alegerea este întotdeauna a dvs. Dacă vă vine în minte curcubeul, aproape fiecare culoare a curcubeului poate fi găsite în pietrele prețioase! Arătați-le persoanelor importante din viața dvs. cât contează pentru dvs. Le vreți alături tot timpul!

Nu există o altă cale de a descrie mai bine o anumită nuanță de verde decât cu un smarald. Bijuteria cu smarald pentru femei este una dintre cele mai fine căi de a exprima culoarea oficială a naturii! De la ochi până la copaci, toți vedem verdele ca una dintre cele mai importante culori. Faceți verdele smaraldului culoarea dvs.! Puteți avea smaraldul ca piesă centrală a creației dvs. personalizare sau însoțit de alte pietre prețioase pe care le doriți. Smaraldele sunt de asemenea cel mai bun cadou, iar culoare smaraldului nu se va demoda niciodată.

Dacă albastrul este culoarea preferată, sunteți norocos să îl găsiți într-o bijuterie cu safir pentru femei, pe care să o adăugați în colecția dvs. de bijuterii. Imaginați-vă culoarea cerului, a oceanului albastru. Safirele sunt printre cele mai apreciate pietre prețioase de către mulți oameni! Piatra este frumoasă fie ca piatră centrală, fie pentru a aduce accente în plus unui model pe care îl doriți. Alegeți mărimea și tăietura safirului dvs. pentru a vă atinge stilul. Mare și bine evidențiat sau mic și strălucitor. Safirele sunt într-adevăr o sărbătoare pentru ochi. Potriviți-le cu smaralde, rubine sau alte pietre prețioase și accesoriul dvs. personalizat va deveni o bijuterie cu totul deosebită.

Dacă vă gândiți la culoarea roșie, nicio altă piatră nu vă vine în minte decât rubinul. Bijuteria cu rubin pentru femei este ca un foc în piatră. Exprimă focul și pasiunea pe care le puteți arăta lumii prin bijuteriile fine de la GLAMIRA. Personalizați-vă modelul pe site. Rubin mare, rubin mic, rubin în practic orice dimensiune poate fi montat pe modelul dvs. Puteți alege un roșu intens al rubinului sau tonuri de roz pentru a accentua sau pentru a fi piesa centrală a bijuteriei dvs. Rubinele sunt roșii ca trandafirii și spun imediat ”te iubesc”. Așadar, dacă plănuiți cadoul perfect pentru cea pe care o iubiți, rubinul spune cel mai mult. Un trandafir care să dureze veșnic este modul perfect de a spune ”Te voi iubi veșnic”. Ce spuneți de rubine într-un model de trandafir, cu un diamant în centru? Totul ține de ceea ce vă doriți și de creativitatea dvs!

Nu există o cale mai bună de a arăta importanța celei pe care o iubiți și a familiei decât printr-o bijuterie cu piatra lunii. Piatra lunii aleasă pentru o bijuterie arată conexiunea pe care o aveți unul față de celălalt. Un cadou cu piatra lunii arată altora cine sunteți. Un cadou pentru mama cu pietre lunii ale tuturor copiilor ei este o idee minunată de a-i spune: ”te iubim atât de mult”. Astfel, îi veți face un cadou minunat. Este întotdeauna o idee bună să marcați ziua de naștere a prietenilor. Este întotdeauna important să fiți sigur că aveți piatra prețioasă potrivită. Știți că acestea sunt pietrele prețioase folosite ca pietrele lunii peste tot în lume? Safir, rubin, smarald, ametist, acvamarin, citrin, diamant, granat, onix, opal, perlă, peridot, tanzanit, topaz, turmalin, turcoiz și zirconiu.

GLAMIRA vă va ajuta să faceți alegerea corectă a pietrei lunii pentru oricine de oriunde în lume. Nu uitați, GLAMIRA vă va livra produsele oriunde doriți!