Livrare gratuita

  Politica de returnare în 60 de zile

 
   

Bijuterii

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • Brățări

  Brățări
  Pur si simplu cu un singur detaliu, puteti fi deosebita. Dati viata Bratarii dvs., folosind diverse pietre, si conferiti-le aspectul final!

 • Inele midi- pentru mijlocul degetelor

  Inele midi- pentru mijlocul degetelor
  Uneori punctele fine sunt doar adecvate pentru a reinventa comportamentul și stilul tău. Răsfoiți categoria inelelor midi- pentru mijlocul degetelor, piese minunate și de vis, concepute pentru a se potrivi cu spiritul tău.

 • BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE

  BIJUTERII CU DIAMANTE COLORATE
  Magnific și elegant ... perfect potrivit pentru pasiunile tale unice. O alegere extraordinară dacă răsfoiești colecția noastră de bijuterii cu diamante colorate!

 • INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII

  INIȚIALE ȘI NUME BIJUTERII
  O bucată de bijuterie este extraordinară atunci când este gravată cu inițialele sau cuvintele ce vă exprimă emoțiile.

 • Brățări pentru gleznă

  Brățări pentru gleznă
  O bijuterie luxuriantă care adăugă un detaliu angelic stilului tău. Căutați prin colecția noastră de brățări pentru gleznă și tratați-vă cu una dintre acestea ...

 • MODELE SIMPLE DE BIJUTERII

  MODELE SIMPLE DE BIJUTERII
  Dacă îmbrățișați simplitatea în viață, Modelele Simple de Bijuterii GLAMIRA vă vor ajuta să vă redefiniți stilul.

 • colectie

  colectie
  Perle, design cu smalț și inele cu utilizare dublă - tot ce aveți nevoie pentru a vă face bijuteriile dvs. de vis, reale! Uită de cele obișnuite, parcurge colecțiile noastre și alege ceva cu un stil rar.

 • CERCEI DE NAS

  CERCEI DE NAS
  Încântătoarele modele a cerceilor de nas, pentru iubitorii tendințelor extravagante și a marilor dorințe! Faceți o schimbare și optați pentru unicele bijuterii care câștigă rapid popularitatea în rândul tuturor vârstele.

 • BROȘE

  BROȘE
  Fie ca este pentru mama, prietena draga sau iubita, aratati-le dragostea! Acest accesoriu ofera oricui o bucurie de neuitat.

 • CREAȚI-VĂ BIJUTERIA

  CREAȚI-VĂ BIJUTERIA
  Dacă nu puteți găsi bijuteria de vis într-unul din magazinele noastre, sunteți la adresa potrivită! GLMIRA poate personaliza orice stil pe care dvs. îl căutați.

BIJUTERII

Bijuteriile pot fi întruchiparea oricărei emoții și vă pot face să vă simțiți unic. Ele reprezintă acea notă cu care vă puteți construi un look individual în orice ocazie, dezvăluindu-vă stilul.

Cu o gamă largă de bijuterii de lux de înaltă calitate, GLAMIRA vă încurajează să vă arătați spiritul liber și să vă relevați demnitatea și grația, aducându-vă totodată prospețime și bucurie în viață. Fie că este vorba de bijuterii pentru femei, bijuterii pentru bărbați sau bijuterii pentru copii, descoperiți modelele noastre personalizate și fermecătoare de inele, cercei, coliere, bijuterii gravate din aur galben, roșu sau alb, din argint și din multe alte metale cunoscute! Gama noastră vastă de modele de bijuterii care pot satisface orice gust și buget vă va stârni interesul. GLAMIRA vă oferă, de asemenea posibilitatea de a adăuga bijuteriilor acele culori care vă încântă, propunându-vă pietre prețioase și semi-prețioase diverse, cum ar fi ametist, peridot, tanzanit, acvamarin și altele. Puteți găsi aici, pe site-ul nostru, colierul care să fie piesa constantă a oricărei ocazii special, inelul special care va ilustra dragostea și angajamentul celui drag sau perechea de cercei care vă va conferi un aspect elegant și distinctiv.

De asemenea, de la GLAMIRA, puteți oferi celor dragi un cadou de neuitat. Bijuteriile personalizate pe care le puteți crea din pietre mergând de la cele mai prețioase (diamant, rubin, smarald și safir) până la Swarovski și alte pietre, sau din cele mai bune metale sau carate, vor fi cele mai bune alegeri pentru un cadou de care se vor bucura o viață. La GLAMIRA, doar imaginația vă poate limita!