Bijuterii pentru copii

Colorat și dulce: Acesta este modul în care ne gândim la copiii noștri, nu-i așa? Glamira, cu modelele sale pline de farmec și unice,a pregătit o colecție veselă pentru copii: inele cu diamante, cercei cu diamante, coliere cu diamante și bratari în formă de flori frumoase și animale minunate.

Bijuterii pentru copii
boderEXPLORAȚI MAI MULT
  • BRĂȚĂRI

    BRĂȚĂRI
    Brățări strălucitori și colorați pentru copii. Răsfoiți categoria noastră pentru a găsi ceva special pentru copilul dvs.

  • COLIERE NOI

    COLIERE NOI
    Navigați în colecția noastră pentru a găsi coliere unice concepute numai pentru copii.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
Loading...

Bijuterii pentru Bebeluși și copii – Cercei, Inele, Brățări, Coliere

Și copiilor le plac bijuteriile! GLAMIRA, a cărei selecție de bijuterii pentru copii cuprinde inele, cercei, coliere și brățări, știe cum să îmbine ceea ce ei își doresc cu ceea ce trebuie să aibă..

Dați-le aripi și lăsați-i să zboare! Nu au nevoie de adulți pentru a le scrie propriile povești și basme – cu toate acestea, îi puteți ajuta creând bijuterii pentru ei gândind în același mod în care și ei gândesc, visând la fel cum visează și ei. Puteți pune o gărgăriță cu diamant să-i șoptească o vrajă draguță sau puteți să faceți fluturii cu turmalină roz să zboare deasupra florilor frumoase și a animalelor minunate în lumea lor plină de fantezie. Cu aceste pietre colorate și metale, puteți crea bijuterii cu pietre pentru copii care să le aducă norocul și imaginația în jurul gâtului, pe degete sau la încheieturi. GLAMIRA produce bijuterii pentru copii într-un mod elegant și sofisticat, care dezvoltă unui copil în creștere sentimentul de încredere în sine și ego-ul personal, în limitele imaginației și ale inspirației.

Un alt lucru pe care îl urmărește GLAMIRA în producerea bijuteriilor pentru copii este siguranța și sănătatea. Toate piesele din aur și argint sunt create pentru pielea lor sensibilă. Cerceii, inelele, brățările, colierele fără nichel de la GLAMIRA sunt 100% create pentru folosirea lor de către copii. De exemplu, atunci când alegeți primii cercei ai fetiței, nu trebuie să vă faceți griji că aceștia îi vor produce o alergie sau o infecție. Niciun model de la GLAMIRA.ro nu va încurca copiii în activitățile lor. În timp ce se joacă, GLAMIRA, în loc să le stea în cale, îi va duce într-o lume plină de culoare. Datorită acestor lucruri, nu există niciun impediment pentru care să nu poarte aceste piese creative și elegante

În concluzie, cumpărați modele speciale și lăsați-i să înceapă să poarte bijuterii concepute de design-erii creativi și profesioniști de la GLAMIRA. Ceea ce diferențiază bijuteriile pentru copii personalizate de alte produse este faptul că acestea sunt făcute pentru a fi speciale și valoroase și peste ani. Ele pot aprinde imaginația copiilor, prin culoarea pietrelor prețioase, și pot și să aștepte până la vârsta adolescenței!