x
 
   
 

HELP & EDUCAȚIE

Ghidul dvs. pentru tot ce trebuie să știți despre natura atrăgătoare a bijuteriilor.

EDUCAȚIE DESPRE DIAMANT

EDUCAȚIE DESPRE DIAMANT
Diamantele sunt pietre unice cu sentimentul veșnic de iubire pe care îl posedă. Frumusețea remarcabilă odată transformată într-o bijuterie remarcabilă, de aceea oamenii le consideră foarte elegante și clasice. Faceți clic aici pentru a afla mai multe despre această piatră minunată.
EDUCAȚIE DESPRE DIAMANT

EDUCAȚIE DESPRE PIATRA PREȚIOASĂ

EDUCAȚIE DESPRE PIATRA PREȚIOASĂ
"Pietrele prețioase pot fi foarte atrăgătoare pentru ochi. Aveți uimitorul smarald, safirul albastru, rubinul roșu aprins și altele. Fiecare poate fi modificaă într-o dimensiune diferită și tăietură. Aflați mai multe despre natura uluitoare a pietrelor rețioase aici.
EDUCAȚIE DESPRE PIATRA PREȚIOASĂ

GHID INELE DE LOGODNĂ

GHID INELE DE LOGODNĂ
Odată în viața ta, ai șansa de a cunoaște pe cineva special și ce poate fi o reprezentare mai bună a iubirii eterne decât un inel de logodnă? Noi, cei de la GLAMIRA, recunoaștem importanța celei mai potrivite căutări și din acest motiv, oferim un ghid care vă poate ajuta să alegeți cel mai bun inel de logodnă pentru cei dragi.
GHID INELE DE LOGODNĂ

GHID PENTRU VERIGHETE

GHID PENTRU VERIGHETE
Inelele de nuntă ce simbolizează infinitatea și dragostea în timp. Este o amintire a angajamentului dintre doi inrăgostiți care și-au promis că se vor prețui pentru totdeauna. Vezi ghidul nostru de verighete care vă va ajuta să alegeți inelele de nuntă potrivite pe care le veți purta o viață.
GHID PENTRU VERIGHETE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • COMPARAȚIA PIETREI

  COMPARAȚIA PIETREI
  Diamante, safire albe și cristale Swarovski ar putea să pară identice cu ochiul mediu, dar acest lucru nu este cazul deoarece toate cele trei pietre prezintă calități unice, beneficii și anumite condiții pe care le puteți găsi potrivite pentru diverse ocazii. Faceți clic aici pentru a examina diferențele.

 • GHIDUL PIETREI LUNII ÎN CARE V-AȚI NĂSCUT

  GHIDUL PIETREI LUNII ÎN CARE V-AȚI NĂSCUT
  Pietrele lunilor, au fost mult timp o modalitate de a vă conecta lunii de naștere cu o piatră prețioasă rară și exclusivă. Ele sunt considerate un cadou foarte important pentru toate ipurile de ocazii și toate au puteri unice. Aflați mai multe despre piatra lunii în care v-ați născut aici.

 • EDUCAȚIE DESPRE DIAMANTUL COLORAT

  EDUCAȚIE DESPRE DIAMANTUL COLORAT
  Diamantele naturale colorate sunt renumite ca pietre rare, frumoase și exclusive.
  Puteți să le găsiți în diverse culori, cum ar fi roz, maro, galben și altele. Aflați mai multe despre lumea diamantelor colorate aici.

 • EDUCAȚIE DESPRE PIETRE

  EDUCAȚIE DESPRE PIETRE
  Oamenii preistorici au fost primii care au întâlnit frumusețea perlelor. Această bijuterie este creată de natură fără ajutor uman și este considerată de multe doamne ca un dar rafinat. Este, de asemenea, asociat cu Luna și planeta Venus. Aflați mai multe despre esența perlelor aici.

 • GHID DE MĂSURI INELE

  GHID DE MĂSURI INELE
  Unul dintre pașii esențiali de a cumpăra un inel pentru cel mai memorabil moment din viața ta este alegerea dimensiunii potrivite. Există diferite condiții care pot afecta acest proces. GLAMIRA vă oferă un ghid de dimensiune inel, precum și șansa de a comanda un inel gratuit pentru măsurarea exactă a inelului. Aflați mai multe aici.

 • GHID DE MĂSURI BRĂȚĂRI

  GHID DE MĂSURI BRĂȚĂRI
  Cea mai importantă problemă atunci când alegeți brățara potrivită este dimensiunea încheieturii mâinii. Faceți clic aici pentru a afla tot ce trebuie să știți pentru a avea măsurători precise.

 • DE CE SĂ ALEG GLAMIRA?

  DE CE SĂ ALEG GLAMIRA?
  Noi, cei de la GLAMIRA, suntem hotărâți să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți, precum și să furnizăm produse cu cea mai bună calitate. Dați clic aici pentru a vedea multe alte motive pentru a alege GLAMIRA pentru ocazia specială.

 • ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE
  Noi, cei de la GLAMIRA, înțelegem perfect că aceasta poate fi una dintre cele mai importante achiziții din viața ta și de aceea vrem să răspundem tuturor întrebărilor dvs., astfel încât să aveți încredere că ați făcut alegerea potrivită. Faceți clic aici pentru a vedea cele mai frecvente întrebări.