CERCEI PENTRU BĂRBAȚI

82 produse [i]
Filtru rapid
Selectati Piatra <span>Selectati</span> Piatra <span>Selectati</span> Piatra
Clear
Caratul Caratul Caratul
  • Filtru Filtru Mai multe
    Filtru
Listă  Grilă 
Seteaza ascendent
Produse 1 la 60 de 82 totalul
Pe pagina
  • Sorteaza dupa
  • Filtru
    Avansat
82 produse personalizate găsite. [i]
Stiluri
Pietre
Culoare
Metal
Caratul
Filtru
Avansat
Loading... Se Încarcă Mai Multe Rezultate...
Listă  Grilă 
Seteaza ascendent
Produse 1 la 60 de 82 totalul
Pe pagina

Bijuterii pentru barbati de GLAMIRA

Bărbații la modă știu cum să arate elegant și, cum să-și decoreze hainele și cum să le accentueze carisma... Ei știu că accesoriile sunt foarte importante în lumea modei, ca și în lumea modei pentru femei. Pentru a satisface așteptările Bărbaților, GLAMIRA a creat bijuterii uimitoare ca; cercei, inele și betonieri. Deci, căutați un singur cercel masculin pentru stilul dvs. de zi cu zi sau pentru ocazii speciale? Găsirea cercelului de vis este și mai ușor acum pentru tine, nu pierde timpul,doar câteva clic uri simple? Și imaginați-vă, puteți personaliza designul de care v-ați îndrăgostit!

Mic, dar frumos: Cerceii pentru bărbați sunt mici, dar sunt capabili să atragă atenția. Combinația perfecte a cerceilor pentru bărbați cu designul de înaltă calitate, cum ar fi pietre prețioase și metale, va vor uimi. Sunteți gata să fiți admirat în fiecare zi?

Dacă sunteți în căutarea unei o scânteietori lucite, alegeți cercei cu diamante pentru bărbați. Diamantul este bine cunoscut ca regele pietrelor prețioase și este cel mai valoros dintre toți. Cei care iubesc bijuteriile de înaltă calitate se vor întoarce mereu la cerceii cu diamante - la strălucirea incomparabilă. Cercei cu diamante pentru bărbați creează o o privire perfectă și nobilă. Ele subliniază personalitatea și aspectul elegant.

În funcție de culoarea preferată, puteți alege cercei cu diamante colorate. Albastre ca oceanele, verde ca natura și galben ca soarele - multe alte diamante colorate vă așteaptă... Cerceii cu diamante colorate pentru bărbați vor îmbină costumul cu culoarea cercelului. Cei care sunt îndrăgostiți de culorile întunecate, de asemenea, nu vor fi luați în considerație. Cercei cu diamant negru pentru bărbați vor cuceri inimile cu aspectul lor grațios și rafinat, din moment ce negrul este văzut ca o culoare masculina cu nuanță bogata care se potrivește exact bijuteriilor masculine. Dacă sunteți în căutarea de cercei care se potrivesc bugetului dvs., atunci aruncați o privire la cercei cu piatra onix, ce reprezinta putere. Cercei Onix pentru bărbați una dintre bijuteriile dvs. preferate în cutia de bijuterii.

Mai multe modele uimitoare de cercei bărbătești sunt realizați și din pietre prețioase, cum ar fi smarald, safir și rubin Design-uri unice ale GLAMIRA permit acestor pietre prețioase să arate mai admirabile decât sunt de fapt. Deci, pentru bărbații care preferă culorile verde, albastru și roșu; Cercei bărbătești cu safir, cercei bărbătești cu smarald şi cercei barbateşti cu rubin Aceste pietre prețioase sunt în căutare de secole, și sunt asociate cu sensuri speciale pentru trupul și sufletul purtătorului.

Nu numai pietrele prețioase dar și formele desenele lor joacă un rol important în cerceii barbateşi Puteți selecta cercelul cu designul și forma dorita și personalizați-l cu piatra prețioasă a viselor dvs. Cercei bărbătești cu smaraldtăietura ovala prințesă, s-au rotundă, oferiți în gamă largă de înalta calitate.

Profită de opțiunea de a personaliza metalul cerceilor cu gama larga de metale diferite. Alegeți unul din metalele preferate, cum ar fi aurul (galben, roz, alb) platina, paladiu s-au argint. Cercei Bărbătești de aur ce simbolizează stabilitate. Bărbații au de asemenea, opțiunea de a alege cercei barbateştide culoare albă sau cercei barbateşti de culoare rozla fel sunt disponibili cercei barbateşti de aur galbe.

Cei care nu se simt atrași de aur se pot întoarce la platină sau paladiu. Cercei barbateşti de platina şi cerceii barbateşti de paladiu vor arăta cu siguranță caracteristicile personalității tale.

Nu există limite stabilite pentru creativitatea dvs. Așadar, creați și găsiți cercei de vis, personalizându-vă design-ul preferat în funcție de gustul dvs. Alegeți diamante sau pietre prețioase de culori preferate... S-au selectați metalul care vă reflecta. Alegerea este a dumneavoastră!

Fie stil casual, fie elegant cu cerceii bărbătești de la GLAMIRA arătați mereu stilat și modern.