Butoni

212 produse [i]
Filtru rapid
Selectati Piatra <span>Selectati</span> Piatra <span>Selectati</span> Piatra
Clear
Caratul Caratul Caratul
  • Filtru Filtru Mai multe
    Filtru
Listă  Grilă 
Seteaza ascendent
Produse 1 la 60 de 212 totalul
Pe pagina
  • Sorteaza dupa
  • Filtru
    Avansat
212 produse personalizate găsite. [i]
Stiluri
Pietre
Culoare
Metal
Caratul
Filtru
Avansat
Loading... Se Încarcă Mai Multe Rezultate...
Listă  Grilă 
Seteaza ascendent
Produse 1 la 60 de 212 totalul
Pe pagina

Butoni Personalizați pentru Bărbați – Butoni din Aur și Argint

Cele mai subtile detalii din ținuta bărbaților sunt cele care spun cel mai mult despre purtător. Așadar, purtarea butonilor este detaliul elegant care vă afișează cu subtilitate personalitatea. Imaginați-vă că stilul este propria dvs. poveste și că în această poveste trebuie să alegeți armura care să vă afișeze puterea. Un gardian tăcut; un protector vigilent... Cu butonii pentru bărbați de la GLAMIRA, puteți să vă puneți în valoare mânecile! Aici la GLAMIRA vă puteți bucura că sunteți protagonistul legendei și puteți lăsa detaliile să vă evidențieze personalitatea, îndrăzneala și sofisticarea.

Butonii personalizați de la GLAMIRA plini de semnificații sunt un accesoriu de neprețuit pentru ani de zile. Dacă nu vă place să vorbiți prea mult , puteți să vă personalizați butonii din aur într-un fel care să vă exprime personalitatea până la cele mai mici detalii. Sau puteți să lăsați GLAMIRA să vă împacheteze butonii de argint și să vi-i expedieze.

GLAMIRA ajută de asemenea mirele să-și găsească modelul potrivit care să îi completeze ținuta. În ziua nunții, acesta nu trebuie să aibă multe accesorii; butonii GLAMIRA sunt suficienți pentru a arăta perfect, doar cu o notă fină. Mai mult decât atât, puteți să îi personalizați, pentru a vă asigura că sunt butonii care vă plac și pe care doriți să îi purtați. GLAMIRA vă duce către succes, prin alegerea pietrelor prețioase, a metalului și a culorii. Succesul va fi o pereche de butoni care să marcheze angajamentul dvs. pentru tot restul vieții. Deci, butonii de nuntă de la GLAMIRA vor fi accesoriile de care sunteți sigur!

Astfel, puteți să vă creați proprii butoni, hotărând culoarea și forma pietrei (dacă îi doriți cu diamante sau dacă îi doriți simpli), tipul de metal. Colecția de butoni de la GLAMIRA vă oferă o gamă largă și interesantă, puteți găsi ceea ce vă doriți!