x
 
   
BIJUTERII CU ONIX

Onix

Onixul negru este o piatră semi-prețioasă din familia cristalelor. Datorită culorii sale negre și intense, acesta a câștigat popularitate în foloisrea lui la bijuterii.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

Onix

Onixul negru este o piatră semi-prețioasă din familia cristalelor. Datorită culorii sale negre și intense, acesta a câștigat popularitate în foloisrea lui la bijuterii. Este o varietate de calcedonie și semnifică puterea. A fost folosit ca piatră vindecătoare din cele mai vechi timpuri, de către greci și romani, care l-au considerat protector împotriva leziunilor, a ghinionului și chiar față de mânia zeilor. Onixul este menționat și în diferite părți din Biblie. Astăzi, în industria bijuteriilor, onixul negru este furnizat din Argentina, Brazilia sau India, acolo unde se găsesc mine de onix negru. Onixul negru rar și prețios este piatra lunii iulie, a celor născuți în zodia Capricorn și a planetei Saturn.

Glamira folosește onix negru de calitate ridicată și-l combină în modele speciale pentru bărbați. Profesionala echipă de la Glamira știe să îl potrivească foarte bine cu metale prețioase precum platina, aurul și argintul. Astfel, puteți să personalizați bijuteriile cu onix negru și cu orice altă culoare/metal, pentru a obține strălucire. Cu alte cuvinte, puteți personaliza orice model ales pentru a crea, de exemplu, o pereche de butoni cu onix. Sau puteți folosi această culoare a nopții în inelul cu onix negru ca o expresie a personalității dvs. puternice și independente. Astfel, Glamira creează o cale de a vă arăta personalitatea prin bijuteriile din onix negru pentru bărbați.