Loading...

Ghid pentru Verighete

Cum să aleg metalul?

Ghid pentru Verighete

Metalele vin în diferite culori, aspecte, durabilitate, rezistență și preț.

Aurul: Aurul a fost întotdeauna o alegere clasică și atemporală pentru verighetele de nuntă. Aspectul natural cald și strălucirea frumoasă fac verigheta din aur mai romantică și de asemenea, un metal mult dorit. Aurul este un metal măsurabil în carate și are 24 de piese. Aurul pur este măsurat ca aur de 24 ct și este prea moale pentru se produce o bijuterie, așa că trebuie amestecat cu alte metale pentru a forma inelul. Aurul de 18 karate conține aur pur 75%, aurul de 14 karate conține aur pur 58,5% și aurul de 9 karate conține aur pur 37,5%. Duritatea și durabilitatea aurului variază în funcție de karat, așa că, în funcție de preferințele dvs., puteți alege caratul pe care îl doriți.
Verighete din Aur 

Paladiu: Este un membru din familia platinei, iar paladiul are un aspect foarte frumos și o culoare naturală argintie-albă. Culoarea albă și strălucitoare acestuia îi oferă un aspect bogat. Durabilitatea sa este ridicată și acest lucru face ca inelul de paladiu să fie o piesă pe viață. Cel mai mare avantaj al paladiului este greutatea redusă. Prin urmare, pentru modelele mari, paladiul este o alternativă excelentă. În plus, paladiul este unul dintre cele mai rare metale prețioase din lume, astfel încât unicitatea și longevitatea îl fac foarte special.
Verighete din Paladiu 

Platina: Cel mai prestigios metal pentru verighete este cu siguranta platina. Platina are o durabilitate foarte mare, astfel încât se simte mai grea decât alte metale. Este de 30 de ori mai rar decât aurul și 40% mai greu decât aurul de 14K. Densitatea, puritatea și raritatea fac inelul din platină, extrem de valabil și un protector, pentru că un inel de platină rezistă ani de zile. În plus, luciul din satin de o nuanță frumoasă alb, are un aspect natural și uimitor.
Verighete din Platină 

Argintul: Griul argintiu-alb, strălucitor este ca și reflecția lunii în mare. Lumina acestui metal frumos se potrivește perfect cu orice piatră prețioasă. Argintul este de asemenea, foarte moale pentru a fi artizanat, astfel încât este aliat cu alte metale pentru a crește durabilitatea. 925 argint conține argint pur de 92,5%, ceea ce oferă o strălucire frumoasă și naturală inelului. Argintul strălucitorul, foarte lucios este extrem de atractiv datorita aspectului contemporan.
Verighete din Argint 

Cum să aleg culoarea?

Culoarea este un atribut care poate fi legat de stil. Este important să atrageți atenția, iar dacă persoana care va purta bijuteriile are deja și alte piese, trebuie să țineți cont de culorile ce ar putea fi cele mai potrivite împreună. Pe de altă parte, culorile diversificate simbolizează impresii diferite.
Aurul Galben

Aurul Galben: Aspectul cald al aurului galben te întâmpină ca și strălucirea soarelui. Este un stil clasic, dar totuși la modă, iar efectul său luminos rămâne adevărat în timp. Culoarea naturală, frumoasă, galbenă și strălucitoare se potrivește perfect oricărui stil și este perfectă pentru iubitorii clasici, deoarece nu va ieși niciodată din tendințe. Aspectul constant de strălucire rămâne pentru o viață, la fel ca și căsnicia dvs. Calitatea nesfârșită va fi pe degetul dvs. pentru totdeauna.
Verighete din Aur Galben 

Solitaire Pave

Aurul Alb:Șarmul aurului alb adaugă un aspect contemporan și unic. Durabilitatea sa este mai puternică și este o alternativă excelentă dacă bugetul este limitat. Aurul alb oferă o strălucire revigorantă și sofisticată, iar popularitatea sa continuă de ani de zile. Aspectul reflectorizant al suprafeței, oferă un lux original și elegant. Design-ul futurist, modern și spectaculos vă exprimă încrederea personală.
Verighete din Aur Alb 

Solitaire Pave

Aurul Roz: Tonurile și eleganța aurului roz, sunt foarte populare, mai ales prin aspectul său ce oferă o eleganță de lux. Aliajul său de cupru conferă metalului o nuanță roz frumoasă, iar tendința sa crește zilnic. Aurul de roz, reprezintă iubire și atracție romantică, oferind un aspect feminin, iar cuprul adaugă durabilitatea necesară metalului. Verighetele în stil vintage arată grozav, deoarece frumusețea încântătoare oferă cu adevărat un apel uimitor pentru fiecare stil de inel.
Verighete din Aur Roșu 

Cum să aleg finisajul?

Lustruirea

Șlefuire Verticală (Mată)

Șlefuire Orizontală (Mată)

Șlefuire Linii (Gheață Mată)

Șlefuirea Șablată

Lustruirea: Inelele cu un finisaj lustruit sunt cele mai cunoscute clasice și sunt foarte frecvente în lumea bijuteriilor. Ele au un efect lucios și reflectorizant. Dacă doriți o piesă care atrage toate privirile, finisajul lustruit este o opțiune excelentă, cu efectul său de reflecție înaltă și efectul oglindă. Reflecția luminii este destul de mare datorită exteriorului luminos și strălucitor al suprafeței.

Șlefuire Verticală (Mată): Finisajul Șlefuit Vertical (Mat), asigură o atingere a pensulei, aspectul mat atât de elegant câștigând popularitate zi de zi. Aspectul recunoscut și difuzia luciului, creează un aspect deosebit suprafeței. Curbura periei acoperă suprafața verticală de-a lungul benzii și oferă un aspect ușor ascuțit, dar are de asemenea un accent deosebit în curse. Aspectul rafinat oferă o aură elegantă verighetei.

Șlefuire Orizontală (Mată): Efectul subtil asigură o suprafață tactilă pentru finisarea mată orizontală. Este popular printre cuplurile tinere care își doresc un aspect unic. Textura greoaie oferă un efect personalizat complet mat. Această finisare oferă o rotire nouă și un stil cool pentru verighetele de nuntă. Perie orizontală creează un contrast frumos cu partea interioară foarte lustruită.

Șlefuire Linii (Gheață Mată): Diferența dintre șlefuirea periată și șlefuirea sârmă, este că cel sârmă are urme de perie mai profunde și efectele sale sunt sporite, astfel încât să ofere un aspect neted.

Șlefuirea Șablată: Este ca o finisarea cu nisip, destul de vizibilă și grosieră. Când atingeți suprafața, puteți simți cu ușurință efectul de finisare. Verighetele cu șlefuire șablată, dau o senzație ușoară de granule și oferă un sentiment texturat.

Cum să aleg grosimea?

Lățimea și grosimea sunt conectate între ele, prin urmare atunci când alegeți lățimea inelului mai mare, trebuie să măriți și grosimea.

1.2 mm

1.4 mm

1.6 mm

1.8 mm

2.0 mm

1.2 mm: Această grosime subțire este foarte delicată și foarte sensibilă. Dacă vă place un aspect umil, dar elegant, această grosime este ideală pentru dvs. Cele mai bune modele arată grozav cu această grosime subțire. În plus, dacă vă plac inelele ușoare și nu vă plac cele care se simt grele, această grosime este potrivită pentru dvs.

1.4 mm: Această grosime arată excelent pentru design-ul clasic. Dacă aveți un inel de logodnă mare și luminos, această grosime este ideală pentru a obține o combinație excelentă, deoarece nu afectează aspectul strălucitor al inelului dvs. de logodnă, în plus, susține acest efect și adaugă o strălucire suplimentară.

1.6 mm: Această grosime este foarte comună și este în general preferată de cupluri, deoarece este ideală pentru orice stil de verighetă și arată grozav pe deget. Acesta scoate în evidență design-ul și reflectă perfect diferite efecte de finisare.

1.8 mm: Ușor mai gros când comparați cu celelalte grosimi și oferă un aspect elegant pietrei pentru verigheta de damă, oferind în același timp o scânteie datorită grosimii mărite. Dacă vă place să simțiți verigheta, cu un aspect curat, această grosime este ideală pentru dvs. Grosimea de 1,8 mm asigură un suport sporit și, de asemenea, siguranța și durabilitatea pentru o setare puternică.

2.0 mm: Dacă aveți degete lungi, această grosime creează un aspect minunat pentru a arăta frumusețea tuturor stilurilor. Verigheta îndrăzneață oferă un sprijin puternic. Dacă vă place să exprimați un aer substanțial, dar totodată și delicat, această grosime este foarte potrivită pentru dvs. Grosimea de 2.0 mm este o alegere excelentă pentru suportul optim și durabilitate în timp.

Cum să aleg lățimea?

Dacă aveți mâini mici și delicate, o dimensiune mică a inelului, o verighetă subțire ar arăta grozav pe deget. Stilul simplu și clasic, de asemenea, arată foarte bine pe o verighetă de nuntă. Dacă doriți să alegeți verighete decorate și să arătați cele mai mici detalii, în acest caz, o grosime medie este o opțiune excelentă. Dacă aveți degetele lungi, cu o măsură mare, inelele cu o lățime groasă sunt cele mai bune opțiuni pentru dvs. Verighetele vor arăta într-un stil simplu sau detaliate destul de frumos având o suprafață mare și largă pentru decorațiuni mici, de aceea oferi suprafețe delicate pentru stiluri simple. Puteți selecta aceeași lățime cu inelul de logodnă sau puteți crea un contrast și puteți combina două lățimi diferite. Cel subțire sau unul mai larg? Alegerea este doar a ta în funcție de gustul tău.

2.0 mm

3.0 mm

4.0 mm

5.0 mm

6.0 mm

7.0 mm

8.0 mm

9.0 mm

Cum să aleg profilul?

Confort fit

Verighete nedete Comfort Fit

Confort fit: Acest profil face ca interiorul benzii să fie ușor cuplat cu un metal suplimentar. Acesta oferă o ușurință atunci când purtați pe deget verigheta sau când doriți să o scoateți. Interiorul rotunjit (în care inelul atinge degetul) ajută la alunecarea inelului dvs. pe deget. Dacă aveți o viață activă și aveți nevoie să dați verigheta jos foarte des, atunci o verighetă confort fit trebuie să fie alegerea ideală pentru dvs. Verighetele confortabile devin mai groase din centrul interior al benzii, până la marginea exterioară și acoperă mai puțin suprafața pielii.

Verighete nedete Comfort Fit: Suprafața interioară a acestui profil are o formă curbată și acoprită, însă suprafața exterioară are o formă plată. Curba convexă ajută purtarea inelului cu ușurință, astfel încât inelul să alunece perfect atunci când îl purtați sau îl scoateți. Oferă o înlăturare ușoară, dar în același timp are o suprafață plană, astfel încât aceste două forme să se adune într-un singur design și să creeze un aspect unic și diferit.