Loading...

Ghid de Măsuri Inele

Mărimea corectă a inelului este o necesitate esențială pentru momentul cel mai special. Inelul trebuie să fie suficient de strâns pentru a nu cădea, dar trebuie să fie destul de liber pentru a aluneca deasupra articulației. Timpul zilei și de asemenea, vremea afectează măsurarea corecta a degetului. Deoarece dimineața, mai ales când vremea este rece, degetele sunt mai subțiri, iar când vremea este mai caldă, degetele sunt mai groase. Seara este cel mai bun moment pentru a măsura dimensiunea degetului. Dacă ezitați între două mărimi pentru inel, alegeți întotdeauna pe cea mai mare. Dacă articulația dvs. este mai groasă decât baza degetului dvs., măsurați atât articulația, cât și baza degetului dvs. și selectați o dimensiune între cele două. Este întotdeauna bine să măsurați degetul de câteva ori în timpul zilei. Dacă inelul este un cadou sau o surpriză, puteți întreba o prietenă ori pe unul dintre membrii familiei, sau chiar puteți împrumuta în secret inelul său și puteți merge la un bijutier pentru a afla dimensiunea. Vă rugăm să rețineți, de asemenea, că mâna dreaptă și mâna stângă sunt diferite, astfel încât dimensiunile degetelor sunt diferite.

Mărimi medii pentru inele

Mărimea medie a unui inel variază între 47-57 mm pentru femei și 59-70 mm pentru bărbați.

Înțelegem că ar putea fi dificil să selectezi cu exactitate mărimea corectă a inelului online și mai ales, dacă acesta este destinat a fi oferit cadou surpriză, atunci trebuie să ghiciți dimensiunea lui. Dacă plănuiți o surpriză și nu sunteți sigur de mărimea inelului, puteți să comandați o dimensiune medie și, după livrare, puteți să îl trimiteți înapoi la noi pentru redimensionare în primele 60 de zile de la primirea produsului.

Măsurător Gratuit de Inele de la GLAMIRA

Common Ring Sizes

Măsurătorul de inele este un instrument foarte util pentru a afla dimensiunea corectă a inelului. Întotdeauna încurajăm clienții noștri să profite de această oportunitate pe care o oferim, având în vedere că măsurătorul de inele și transportul sunt gratuite, iar acesta este cel mai precis mod de a găsi dimensiunea potrivită a inelului atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Comandă Online Gratuit Măsurătorul de inele

Pentru a comanda online gratuit măsurătorul de inele, puteți să ne trimiteți un e-mail la service@glamira.ro inclusiv numele și adresa dvs. cu subiectul "Comandați un măsurător de inele", sau puteți completa acest formular. După completarea formularului, măsurătorul dvs. va fi livrat la adresa dvs. în 7 zile lucrătoare.

Printable Ring Sizer

Ghid de măsuri pentru inele printabil

În cazul în care vă apropiați de marele eveniment, puteți să descărcați măsurătorul gratuit de inele în format PDF, care vine împreună cu un ghid de masuri pentru inele si cu instrucțiuni. Descărcați măsurătorul gratuit de inele în format PDF aici.

Dacă încă nu sunteți sigur ce mărime ar fi cea mai bună pentru dvs., sunteți mai mult decât bineveniți să contactați experții noștri pentru a discuta în continuare problema. Contact 

Sfaturi pentru măsurarea dimensiunii inelului

  • Temperatura mâinilor poate determina o măsurare incorectă a dimensiunii inelului. Degetele tale vor fi cu cel puțin o jumătate de mărime mai mici atunci când mâna ta este rece și cu o jumătate de mărime mai mari atunci când mâna este prea fierbinte.
  • Măsurați-vă degetul atunci când mâna are o temperatură medie, de preferință la sfârșitul zilei când degetele sunt mai groase. Cu cât inelul este mai lat, cu atât mai strâns îl veți simți. Deci, dacă doriți să comandați o verighetă de aproximativ 6 mm lățime sau mai mult, alegeți-vă o mărime mai mare față de dimensiunea normală oferită de măsurătorul de inele.
  • De asemenea, inelele cu pietre mari pot ridica banda când este așezată pe o parte. Rețineți că ar trebui să comandați dimensiunea următoare, deoarece distorsionează ușor dimensiunea. Dacă articulația dvs. este mai mare decât baza degetului, măsurați atât articulația cât și baza degetului, dar și dimensiunea dintre cele două. Inelul dvs. ar trebui să fie suficient de confortabil pentru a nu cădea și al pierde, dar suficient pentru a aluneca deasupra articulației.
  • Dacă ezitați între două dimensiuni, mergeți întotdeauna cu cea mai mare. Repetați măsurarea de 3 până la 4 ori pentru a elimina un rezultat eronat.

Note importante

  • Evitați obținerea elementului dvs. redimensionat de către o terță parte, cum ar fi un alt bijutier sau altcineva decât GLAMIRA, deoarece vă va anula garanția pe viață.
  • Rețineți că procesul de redimensionare poate dura până la 25 de zile lucrătoare, în funcție de produs, iar inelul redimensionat nu va fi eligibil pentru o rambursare.

Tabel cu mărimile inelelor

Mai jos găsiți dimensiunile standard măsurilor pentru inele, împreună cu diametrele și circumferințele corespunzătoare.

Uk Chart