Loading...

Ghid pentru Inele de Logodnă

Ghid pentru Inele de Logodnă

Cât de mult ar trebui să cheltuiesc?

Un inel de logodnă este cumpărat o singură dată în viață, deci este foarte unic și special pentru cumpărător și pentru destinatar. Vreți să plătiți un salariu de 1 lună, un salariu de 2 luni sau mai mult? Adevărul este că un bugetul pentru inelul de logodnă este foarte relativ și nu are reguli, ci doar așteptări diferite. În primul rând, puteți crea un buget și apoi să luați în considerare stilul, gustul și personalitatea. După ce navigați prin opțiunile de design, piatră și metal, verificați prețurile și găsiți stilurile alternative care oferă cea mai apropiată sumă pe care ați planificat-o pentru acesta. Diamantele sunt întotdeauna cea mai bună alegere ca durată de viață, desigur fiind foarte rare și unice, trebuie să țineți cont de faptul că inelele de logodnă cu diamante vor fi puțin peste standard cu prețurile lor. Situația financiară, așteptările partenerului și semnificația inelului sunt cei mai importanți factori pe care trebuie să vă concentrați. După planificarea bugetară, răsfoiți stilurile și găsiți piesa cea mai potrivită, luând în considerare stilul ei personal. Indiferent de preț, dacă v-ați gândit deja la o gamă de prețuri, alegeți cel mai bun design, fiind problema principală rămasă. Trebuie să fiți sigur că veți obține exact ceea ce își dorește și ceea ce vă puteți permite. Prin urmare, în loc să vă înconjurați de mituri, ascultați-vă vocea interioară și găsiți cel mai bun inel de logodnă pentru iubita dumneavoastră, ceea ce o va face fericită pentru totdeauna.

Ce metale ar trebui să prefer?

Ghid pentru Inele de Logodnă

Aceasta este o alegere foarte personală, pentru că fiecare femeie are un stil diferit, astfel că mai întâi de toate trebuie să țineți cont de gustul ei, stilul ei vestimentar și să acordați atenție design-ului și culorilor bijuteriilor sale. Dacă este o iubită clasică, aurul galben ce nu se demodează niciodată, poate fi o opțiune excelentă. Pe de altă parte, dacă îi plac modele contemporane, aurul alb poate fi foarte potrivit pentru ea. Platina este o alegere excelentă dacă poartă inelul în fiecare zi și are și o viață activă. Paladiul se potrivește perfect sentimentelor sale, acesta având o greutate redusă. Dacă ea este o prințesă romantică, tonul cald de aur roz o va face foarte fericită.

Ce stil ar trebui să prefer?

Ce stil ar trebui să prefer? (Nu vom recomanda Solitaire-ul clasic.) Vom trece peste stilurile unice, pietre pave, halo ..etc.) Stilul inelului arată gustul dvs. personal și este o dovadă fizică a stilului dvs., iar din acest motiv fiecare designer și brand de bijuterii cunoaște importanța unei selecții largi pentru a fi pe gustul tuturor.

Solitaire Pave

Solitaire Pave: Dacă sunteți un amator clasic și un minimalist, un stil simplu, dar spectaculos ca și un solitaire pave se va potrivi cu dvs. Margelele mici și cercurile din metal, adaugă o strălucire suplimentară și evidențiază perfect piatra centrală. Puteți obține un stil modern sau de epocă în funcție de gustul dvs. cu un solitaire pave.

Vizualizați Inelele Stil Solitaire Pave  
Halo

Halo: Vreți să rămâneți mereu în tendințe, la modă, dar și elegante? Un stil de halo trebuie să fie alegerea ta. Design-ul Halo creează un aspect mai mare pietrei centrale și sporește strălucirea cu pietrele accent.

Vizualizați Inelele Stil Halo 
Flower

Flori: Îți plac modelele elegante și destul de florale, dar ești, de asemenea, o fană a bijuteriilor după care toată lumea întoarce capul? Colecția de flori vă ajută să obțineți un aspect unic, cu o mulțime de dimensiuni. Dacă aveți mâini, degete mici și elegante, modelele blânde prezintă un aspect grațios.

Vizualizați Inelele Stil Floare 
Exclusive

Exclusiv: Dacă sunteți aventuros, creativ și un spirit-liber, colecția exclusivă va satisface așteptările dvs. Știm că frumusețea stă în detalii, desenele delicate artizanale vor ajuta să arate proeminența pietrelor centrale.

Vizualizați Inelele Stil Exclusive 
Tension

Tension: Dacă aspectul modern, contemporan, unic și reflexia luminii încântătoare a design-ului înconjurat cu minimul de metal, se vor potrivi stilului dvs.

Vizualizați Inelele Stil Tension 
3 & 5 Stones

3 și 5 Pietre: 3 pietre pe inelul de logodnă este simbolul trecutului, prezentului și viitorului dvs., astfel încât mesajul său rămâne mereu și etern. Pietrele accent pot fi fie de aceeași dimensiune cu piatra centrală, fie pot fi mai mici decât piatra centrală. Dacă vă plac modelele spectaculoase, stilul cu 5 pietre poate fi alegerea dvs., deoarece design-ul oferă o strălucire maximă și o reflexie luminoasă ochilor.

Vizualizați Inelele Stil 3&5 Pietre 
Side Stone

Pietre Laterale: Tot ce vrei este mai mult strălucire și mai mult luciu pentru stilul tău? Dacă vă place să fiți o stea și vă place să întoarceți toate capetele, sunteți aici pentru selecția laterală de piatră pentru dvs. Aspectul care atrage atenția, răpește toți ochii pe piatra centrală și creează o strălucire vizibilă asupra dvs.

Vizualizați Inelele Stil Pietre Laterale 
Design Solitaire

Model Solitaire: Dacă stilurile non-tradiționale și unice sunt atractive pentru dvs., atingerea modernă a colecției de design solitaire vă va permite să vă creați modelul ideal. Spargeți regulile clasice și începeți o nouă mișcare creând un stil ultra modern.

Vizualizați Inelele Design Solitaire 
Pearl

Perla: Dacă sunteți o persoană nonconformistă și mergeți întotdeauna cu modernul, inelele cu perle vă așteaptă. Frumusețea veșnică și elegantă a perlei va fi alături de dvs. pentru totdeauna și va adăuga un aspect sofisticat. Puteți combina perlele cu pietre prețioase colorate sau cu un diamant clasic.

Vizualizați Inelele Stil Perlă 

Ce piatră ar trebui să prefer?

Culoarea pietrei joacă un rol important în preferințele dvs. personale și este foarte important să selectați piatra potrivită. Explorați semnificația secretă a pietrelor prețioase pentru a vă face un inel de logodnă extra special.

Diamond

Diamantul: Frumusețea pură și nevinovăția diamantului vă vor tăia respirația. O frumusețe splendid spectaculoasă și atemporală a fost podoaba femeilor de secole. Frumusețea simplă și inocentă a diamantelor va face cu siguranță ca inelul dvs. de logodnă este unul foarte special.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Diamant 
Diamantul Negru

Diamantul Negru: Atractiv și extraordinar... Aspectul solid și dorința puternică a unei nuanțe negre simbolizează stabilitatea. Dacă aveți un stil avangardist, diamantul negru vă va face să vă bucurați cu aspectul său misterios. Dacă aveți un aspect contemporan sau sofisticat, această culoare la modă va adăuga încredere și stil personalității dvs.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Diamant Negru 
Smaraldul

Smaraldul: Apelăm toți iubitorii de primăvară aici! Verdele unic și profund este simbolul iubirii și al renașterii. Chemăm toți artiștii și oamenii creativi aici, deoarece inelul de logodnă cu smarald va fi favoritul lor! Smaraldul este, de asemenea simbolul unei căsnicii fericite și de succes.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Samarald 
Safirul

Safirul: Tonul albastru foarte saturat este sensul loialității și al încrederii. Uimitorul albastru profund creează un farmec final și oferă un sentiment calm, o culoare albastră ca și oceanul. Dacă aveți încredere și putere, aceasta este piatra voastră.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Safir 
Ruby

Rubinul: Sentimente puternice și cele mai frumoase furtuni ale dragostei ... Rubinul adaugă pasiune și loialitate inelului tău de logodnă. Vibrația roșie pătrunzătoare creează bogăție și o frumusețe esențială. Dacă ai o personalitate ambițioasă, rubinul este cu siguranță pentru tine. Este simbolul iubirii necondiționate și al pasiunii adevărate.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Rubin 
Safirul Alb

Safirul Alb: Dacă nobilul, clasicul și misteriosul te descriu, această eleganță incoloră și atemporală este a ta. Dacă aveți o armonie interioară și o răspândiți în fiecare loc în care mergeți, safirul alb este o alegere perfectă.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Safir Alb 
Ametistul

Ametistul: Aspectul purpuriu mitic are o energie foarte mare și creează o mare combinație cu aurul alb, paladiu sau platină. Dacă vă place un aspect puternic și contemporan, puteți verifica colecția noastră de ametist.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Ametist 
Citrinul

Citrinul: Dacă aveți o mare energie, strălucirea citrinului trebuie să fie alegerea dumneavoastră. Nuanța acestuia este cadoul soarelui și acesta face declarația dvs. îndrăzneață și puternică. Dacă aveți un caracter optimist și social, această piatră grațioasă vă va ridica personalitatea.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Citrinul 
Blue Topaz

Topazul Albastru: Dacă vă plac nuanțele luminoase și puternice de albastru, topazul albastru va adăuga o atenție deosebită inelului dvs. de logodnă. Scânteia unică va atrage toate privirile asupra dvs. și strălucirea albastră seducătoare va fi simbolul loialității.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Topaz Albastru 
Granatul

Granatul: Cea mai elegantă nuanță de roșu ce creează o declarație foarte intensă și puternică. Este culoarea vieții și a vitalității, iar dacă aveți o energie de viață debordantă și o susțineți cu iubirea voastră veșnică, granatul este piatra dvs. Granatul este povestea de dragoste pe tot parcursul vieții pentru iubirea adevărată.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Granatul 
Peridotul

Peridotul: O putere de basm și reflecția luminii vă va surprinde dacă doriți tonuri de culoare galben-verde. Tonurile pământului vă va aminti de natură și de frumusețea ei fără cuvinte. De asemenea, are un mesaj secret între dvs. și persoana iubită, care este " "Am încredere și te iubesc".

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Peridotul 
Aquamarinul

Aquamarinul: Culoarea uimitoare și strălucirea nuanțelor profunde de albastru, creează o potrivire perfectă cu orice culoare metalică. Noul aspect uimitor vă va duce într-un moment plin de frumusețe și elegantă. Albastrul oceanului tropical este expresia iubirii voastre.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Acvamarin 
Opalul de Foc

Opalul de Foc: Portocaliul profund are o vibrație puternică de nuanțe și ne amintește de momentul romantic a unui apus de soare în apropierea mării. Energia sa înaltă dă sufletelor noastre o atmosferă pozitivă. Este, de asemenea simbolul fericirii persistenței și se potrivește visătorilor creativi. Dacă vă urmați visele și sunteți pozitivi permanent, indiferent unde vă aflați, un inel de logodnă cu opal de foc, va fi cel mai mare susținător al tău.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Opal de Foc 
Ametistul verde

Ametistul verde: Umbra verde deschisă este simbolul reînnoirii și, dacă vă place un aspect uimitor dar foarte rar, ametistul verde este o opțiune foarte bună pentru dvs. Poate însemna noul capitol al vieții dvs., un nou început. Dacă personalitatea dvs. întotdeauna salută noile provocări, ametistul verde vi se potrivește foarte bine, cu tonurile sale de culoare foarte frumoase și mai ales pentru semnificația pe care o poartă.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Ametist verde 
Turmalina verde

Turmalina verde: Dacă aveți un spirit plin de bucurie și dacă sunteți o persoană echilibrată, nuanța verde a turmalinei verzi vă va completa caracterul. Sărbătoriți cel mai mare moment al vieții dvs. cu un inel de logodnă cu turmalină verde.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Turmalină verde 
Turmalina roz

Turmalina roz: Vibrația romantică, dar luminată de roz vă va surprinde la prima vedere. Este culoarea iubirii pure și a celui mai dulce ton roz pe care îl puteți găsi vreodată. Dacă aveți un stil fantezist și drăguț, inelul de logodnă cu turmalină roz oferă multe! Este, de asemenea, o amintire constantă a iubirii voastre profunde.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Turmalină roz 
Rose Quartz

Cuarț roz: Culoarea netedă și liniștită de roz va crea o privire romantică asupra dvs. Nu trebuie prea multă atenție, pentru a fi ușor de recunoscut! Energia calmă a cuarțului roz este ca un sentiment pe care întotdeauna doriți să îl protejați, la fel ca relația voastră. Dacă sunteți o persoană cu adevărat romantică, păstrați acest moment frumos în inelul de logodnă pentru totdeauna cu un cuarț roz.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Cuarț roz 
Safirul galben

Safirul galben: Focul de galben strălucitor vă va trezi toate simțurile cu strălucirea sa. Este timpul să vă arătați energia creativă și intelectuală. Dacă aveți o personalitate puternică și curajoasă, nuanța galbenă bogată vă va aminti toate emoțiile.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Safir galben 
Cuarț cenușiu

Cuarț fumuriu: Misterul culorii acestei pietre va oferi un aspect unic pentru inelul de logodnă. Oferă proprietarului o senzație naturală cu tonul său cald de culoarea cafelei. Are un aspect natural, astfel încât toți iubitorii de natură să poarte această piatră și să onoreze mama Natura. Nu prea orbitor, pentru că este timpul să coborâm cu picioarele pe pământ!

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Cuarț fumuriu 
Tanzanitul

Tanzanitul: Această piatră prețioasă atât de specială este foarte unică și dacă vă plac piesele rare, frumoase și atrăgătoare, tanzanitul trebuie să fie alegerea dvs. Culoarea profundă și bogată creează o mare diferență la inelul dvs. de logodnă. Unicitatea sa este adorabilă, iar nuanța uluitoare de culoare este uimitoare. Dacă vă place extraordinar, tanzanitul vă va uimi pe voi și pe iubitul vostru.

Vizualizați Inelele de Logodnă cu Tanzanit