Loading...

Comparația Pietrei

La prima vedere, diamantul, safirul alb și Swarovski ar putea părea de neînțeles. Toate cele trei pietre prezintă diferite calități unice, beneficii și anumite condiții pe care le puteți găsi potrivite pentru diverse ocazii. Culoarea înțelepciunii, albul rămâne culoarea eleganței pentru bijuterii - plasarea culorii în sine în lista de top a celor mai populare bijuterii. Principala diferență care poate contribui la distingerea safirului alb de diamant, este refracția luminii - procesul de intrare a luminii în piatră și alunecarea înapoi, creând strălucirea grațioasă. Principala diferență între diamant și cristalul Swarovski este că diamantele sunt pietre naturale, în timp ce Swarovski este creat de om.

Atât safirul alb, cât și diamantul arată excelent pentru piesele de bijuterii, cum ar fi colierele, inelele sau cerceii, deoarece duritatea ridicată a diamantului și a safirului alb merge foarte bine cu orice stil și model. În ciuda diamantelor și safirele albe, ambele au strălucire similară, provin din surse geologice diferite, iar calificările lor minerale sunt diferite. Safirul alb provine din familia genului corundum și acest arbore genealogic include, de asemenea, safire colorate și rubine. Pe de altă parte, un diamant conține carbon pur și are aceeași componentă ca grafitul și cărbunele. Dacă bugetul permite acest lucru, vă recomandăm să mergeți cu diamantul pentru o experiență de viață, dar dacă sunteți în căutarea unui produs mai accesibil, safirul alb poate fi alegerea dvs. cu o calitate similară.

Formarea de diamante, are loc sub căldura și presiunea ridicată din adâncul pământului, iar această presiune ridicată face ca diamantul să fie cel mai greu și să fie substanța cea mai conductivă.O erupție vulcanică duce diamantele la suprafață, în timp ce safirele apar și stau pe suprafață ca un depozit sedimentar de piatră. Trebuie să aveți grijă de bijuteriile dvs. cu diamante pentru a păstra strălucirea și contrastul ridicat.Puteți folosi o periuță de dinți moale și o pastă specială pentru curățarea diamantului, dar pentru safirul alb, trebuie să nu faceți acest proces de curățare prea des. Sclipirea orbitoare a diamantelor, este nesfârșită și este întotdeauna populară pentru un inel de logodnă sau pentru verighete. Aveți o privire mai profundă asupra diferenței dintre safir alb și diamant în ceea ce privește culoarea, reflexia luminii și criteriile de durabilitate.

Culoarea

Pentru a vedea diferența dintre safirul alb și diamant, puteți verifica nuanțele luminii. În general, un diamant reflectă lumina foarte puternică și acest lucru creează o scânteie uluitoare, pe când safirul alb are o strălucire, dar nu la fel de puternică.

Reflecția Luminii

Când lumina este absorbită în colțurile piatrei prețioase, călătoria luminoasă începe în interior cu unghiuri, iar refracția luminii se întâmplă de la o parte la alta, ca un luminator fără sfârșit al soarelui. Diamantul are o mare cantitate de refracție a luminii din cauza construcției sale și astfel strălucește mai puternic. Acest joc frumos dat de mama natură de asemenea afectează valoarea unui diamant. Când comparați safirul alb și diamantele, veți vedea că diamantele arată toate culorile curcubeului. Culorile uimitoare devin vizibile la lumină și aceasta este puterea rarității. Pietrele prețioase rare sunt întotdeauna foarte valoroase, ele sunt în cerere de secole.

Durabilitatea

Durabilitatea diamantului este de patru ori mai tare decât a safirului alb și acest lucru face piatra prețioasă foarte puternică. Safirul alb nu se zgârie ușor și indiferent de care alegeți, cu o setare uimitoare, puteți obține o bijuterie pe viață.

Când comparați diamantul și Swarovski, poate că nu puteți vedea o mare diferență, dar în realitate există o diferență semnificativă mai ales atunci când începeți să vă uitați dintr-o perspectivă diferită a unui cunoscător. Swarovski este un cristal fabricat din sticlă în Austria. Nu există în mod natural și din acest motiv nu este o piatră prețioasă naturală. Avantajul cel mai frumos al unui Swarovski este acela de a avea scânteia mare și claritatea cristalului. În plus, vă permite să dați diferite forme și să obțineți o gamă largă de opțiuni de culoare.

Diamantele au criterii diferite și aceste criterii sunt caracterizate cu cei 4C care sunt culoarea, tăietura, claritatea și caratele. Aceste criterii determină calitatea diamantului și în funcție de valorile variabile puteți obține și un diamant cu certificare, cum ar fi GIA sau HRD. Prin intermediul acestor certificate, puteți găsi toate proprietățile importante despre piatra pe care doriți să o achiziționați. Dacă nu puteți lua o decizie între un diamant, un Swarovski și un safir alb, faceți o medie pentru a putea stabili diferențele. Diamantul are o durată mare de viață și este natural, rar, strălucitor și are cea mai înaltă calitate. Swarovski este creat în laborator, strălucitor, prietenos cu portofelul și are un aspect similar cu diamantul. Safirul alb este natural, accesibil și are durabilitate.

Alegerea dvs. poate fi un inel, cercei sau un colier. Cel mai important lucru este să selectați piatra potrivită după gustul dvs., asigurați-vă că setarea are o calitate ridicată și luați în considerare bugetul dvs. Vă rugăm să rețineți întotdeauna, că oricare dintre pietrele pe care le selectați, bijuteriile sunt o piesă delicată și fină, astfel încât trebuie să fiți foarte atenți în timp ce utilizați și purtați un inel, un colier sau o pereche de cercei. Utilizarea afectează foarte mult piatra și trebuie să fiți gentili și atenți cu piatra pentru a evita zgârieturile, schimbarea culorii sau inconvenientele unei mătuiri.