Loading...

DE CE SĂ ALEGI GLAMIRA?

Opțiuni nelimitate pentru pietre prețioase

Aici, la GLAMIRA, puteți alege dintr-o uimitoare majoritate de bijuterii cu pietre diferite și variații ale culorilor lor.

Încercăm să oferim tuturor gusturilor și stilurilor diferite, astfel încât clienții noștri să aibă o mulțime de opțiuni la alegere. De la diamantul alb tradițional până la cele mai noi categorii de diamante colorate sau în nuanțe mai rare de pietre prețioase, cum ar fi Topaz albastru London, veți găsi ceva perfect pentru dvs.

Stiluri Diferite

Design-erii GLAMIRA se străduiesc întotdeauna să ofere cât mai multe posibilități clienților noștri. De aceea, pe site-ul nostru, puteți găsi o cantitate copleșitoare de stiluri diferite de bijuterii, răspunzând la orice gust posibil.

Ani de experiență

Datorită multor ani de experiență profesională și străduindu-ne să ne îmbunătățim în mod constant activitatea, GLAMIRA sa răspândit prin multe țări și are departamente în întreaga lume. Comandarea de la noi asigură a unei bijuterii care arată dăruire noastră și anii de experiență.

Evaluarea calității de către profesioniști

GLAMIRA vă asigură că toate bijuteriile noastre sunt de cea mai bună calitate. Fiecare element trece un control foarte strict al echipei noastre de profesioniști. Fiecare detaliu al bijuteriilor noastre este creat și produs cu cea mai delicată grijă și atenție, în timp ce profită de anii de experiență și de cunoștințe profunde în domeniu.

Diferitele metode de plată

GLAMIRA încearcă să facă procesul de comandă cât mai lin și mai confortabil. Oferim metode de plată diferite, astfel încât să puteți alege cea mai potrivită pentru dvs.

Locuri asigurate din punct de vedere etic

GLAMIRA lucrează numai cu zone miniere etice și reglementate. În timp ce cumpărați o bijuterie de aici, puteți fi sigur că pietrele prețioase nu provin din zonele de conflict, ci numai din cele mai fiabile surse.

Livrare gratuită și rapidă

GLAMIRA vă oferă o livrare asigurată, rapidă și gratuită la adresa dvs. Lucrăm cu companii de distribuție sigure, care vă asigură comanda dvs. vă va ajunge în siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

Certificare

Clienții noștri beneficiază de certificarea GL aprobată, precum și posibilitatea de a comanda certificate GIA pentru bijuteriile cu diamante.

Comandă fără riscuri

În timp ce comandați de la GLAMIRA, puteți fi siguri că nu vă asumați niciun risc. Oferim clienților noștri posibilitatea de returnare în decurs de 60 de zile, astfel încât să aveți încredere în achiziționarea bijuteriilor care nu vă dau bătăi de cap. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un inel măsurat incorect, deoarece aveți opțiunea de a redimensiona inelul gratuit o singură dată în decurs de 60 de zile. În plus, garanția pe viață pe care o oferim este o dovadă solidă a încrederii pe care o acordăm în calitatea și serviciile noastre.