x
 
   
Bijuterii cu Ametist Verde

ametistul verde

Clasificat ca piatră semi-prețioasă, ametistul verde este un cristal de cuarț verde deschis. Culoarea verde se datorează tratamentului termic cauzat de activitatea vulcanică, de încalzirea naturală a bazei pământului sau de tratamentul făcut de om.

INELE DE LOGODNA CU AMETIST VERDE

INELE DE LOGODNA
CU AMETIST VERDE

COLIERE CU AMETIST VERDE

COLIERE CU AMETIST VERDE

CERCEI CU AMETIST VERDE

CERCEI CU AMETIST VERDE

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

boderEXPLORAȚI MAI MULT

ametistul verde

Clasificat ca piatră semi-prețioasă, ametistul verde este un cristal de cuarț verde deschis. Culoarea verde se datorează tratamentului termic cauzat de activitatea vulcanică, de încalzirea naturală a bazei pământului sau de tratamentul făcut de om. De aceea, Glamira, vă sugerează să păstrați piatra departe de căldura directă și de lumina soarelui, care poate schimba foarte ușor culoarea pietrei. În gemologie, ametistul verde este cunoscut ca prasiolit sau vermarin, al cărui nume provine din grecescul prason ( πράσον ) însemnând "praz" și lithos ( λίθος ) însemnând "piatră" (cu alte cuvinte, poatră colorată în verde). În prezent, mine de ametist verde se găsesc mai ales în Brazilia, dar și în Polonia sau Canada.

Ametistul verde este o piatră spirituală și apreciată, despre care se credea că este piatra protectoare și purificatoare pentru toate vârstele, și a fost folosită de metafizicieni ca primă alegere. În timpurile vechi, se numea piatra sobrietății și era folosită de oameni pentru a scăpa de dependențele atât fizice, cât și emoționale. Se poate vedea acest lucru din poveștile și miturile depspre ametist (verde). Zvonurile spun că îndrăgostiții purtau un inel cu ametist verde pe care era sculpatată imaginea lui Cupidon. Mai mult decât atât, monarhii puternici și bogați din istorie au folosit piatra ca simbol la regalității. Astfel, ametistul verde este piatra care promovează capacitatea intuitivă a cuplului în dragoste. Această piatră este piatra lunii februarie și guvernează zodia Pești.

La Glamira, ametistul verde are calitate ridicată, cu claritate deosebită și lucrat în modele unice de bijuterii de ametist verde. Puteți să personalizați orice produs de la Glamira cu aceste pietre verzi; de exemplu, un pantantiv de ametist verde va fi o alegere perfectă pentru a exprima ideea că vreți să îl țineți aproape de inimă și să simțiți magia vieții. Sau puteți crea o brățară de ametist verde pentru copilul dvs., pentru a o purta ca o amuletă protectoare. Orice model de inel cu ametist verde puteți să-l personalizați, dându-i aspectul potrivit spiritului dvs. Ametistul verde este și piatra care numește cea de a șase aniversarea a căsătoriei. Cu bijuteriile sale din ametist verde, Glamira încearcă să vă atingă sufletul și să vă aducă puncte în plus în materie de modă!