x
 
   

Rubin

Rubin este o piatră prețioasă care face parte din cele patru prețioase importante, alături de diamant, smarald și safir.

 

Rubin este o piatră prețioasă care face parte din cele patru prețioase importante, alături de diamant, smarald și safir. Fiind greu, durabil și rar, rubinul este un tip de mineral numit Corindoane, ca safirul. Culoarea sa roșie se datorează elementul crum din structura sa chimică. Pietrele de rubin se găsesc in principal în Burma, unde sunt cele mai pure rubine din lume, Tailanda, Kenya, India, Pakistan, Sri Lanka, Afganistan, Cambodgia, Tanzania, Australia și Statele Unite.
INELE DE LOGODNA CU RUBIN
Potrivit surselor, prima dată rubinul a fost folosit în 480 î.Hr. de către greci și romani. Pe de altă parte, acesta a fost folosit de multe triburi, în special de către hinduși, ca ornamente. În cultura hindusă, rubinul a fost asociat cu vitalitatea și cu regalitate. Se credea că reflectă dragostea din inimă, ceea ce face această piatră perfectă pentru cadourile de nuntă cu rubin pentru îndrăgostiții fideli, deoarece a fost descoperit în urmă cu 2000 de ani. Rubinul este piatra lunii iulie și al celor născuți sub semnul zodiacal Scorpion.
Pentru Glamira, este foarte important să folosească rubinul în cele mai alese bijuterii cu rubin. Glamira oferă rubine de calitate ridicată în creații unice: cercei, inele, coliere, butoni cu rubin și multe alte piese. Rubinului, datorită structurii sale diferite de al altor pietre, îi place lumina zilei atât de mult încât îi împrăștie strălucirea.
COLIERE CU RUBIN
Glamira vă invită să combinați lumina cu rubinul care radiază o frumusețe intensă. Configurați modele la magazinul online de bijuterii Glamira pentru a avea cele mai frumoase modele de cercei cu rubin sau coliere cu rubin. Mai mult decât atât. Există convingerea că rubinul ajută purtătorii să ia cele mai corecte decizii în viață, atunci când este purtat la mâna stângă Așadar puteți alege un inel cu rubin de la Glamira pentru a vă arăta puterea deciziilor! Sau puteți merge mai sus adăugând și un diamant. Acest inel cu rubin și cu diamant vă va reflecta frumusețea și puterea personalității.
CERCEI CU RUBIN
boderEXPLORAȚI MAI MULT