x
 
   
Bijuterii cu Peridot

Peridotul

Peridotul este o piatră semi-prețioasă cu culori ce pot varia de la nuanțe de verde la cele de fistic sau de măsline.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Peridotul

Peridotul este o piatră semi-prețioasă cu culori ce pot varia de la nuanțe de verde la cele de fistic sau de măsline. Totuși, ceea ce îl diferențiază de alte pietre prețioase verzi precum smaraldul este strălucirea aurie din structua sa. Numele pietrei își are rădăcinile în cuvântul grecesc peridona care înseamnă “a da bogăție”. Din moment ce este cea mai veche piatră prețioasă din lume, era inevitabil ca aceasta să nu fi apărut în legende, mituri și povești. Peridotul este menționat în scrierile antice egiptene și în unele capitole ale Bibliei Mai mult decât atât, a fost piatra favorită în perioada barocă.

Pakistan și Afghanistan sunt locurile în care peridotul se găsește din abundență și exploatat din plin, dar se mai găsește și în Myanmar, China, SUA, Africa și Australia. Este piatra lunii August și îi guvernează pe cei născuți în zodia Leu.

La Glamira, orice piatră de peridot este furnizată la calitate ridicată și lucrată cu profesionalism. Rezultatele finale sunt minunatele bijuterii cu peridot: inele, cercei, coliere, pandantive, brățări, inele de logodnă și butoni! Glamira nu doar creaza modelele, dar are o echipă de experți care le lucrează cu grijă. Această echipă sugerează să ștergeți produsele cu peridot cu o cârpă de bumbac, astfel încât acestea să fie strălucitoare tot timpul, și să nu-l expuneți prea mult la lumina solară, deoarece este sensibil la căldură. Iar din moment ce lumea bijuteriilor de la Glamira apreciază culoarea verde, popularitatea acestei pietre prețioase de un verde intens este foarte mare. Puteți să vă personlizați primăvara cu cele mai plăcute nuanțe de verde din lume! O pereche de cercei cu peridot vă va insufle puterea naturii sau puteți trăi momente de iubire în cadru cald al primăverii cu un inel de logodnă cu peridot. Glamira vă oferă toate metalele (alb, galben și/sau roșu, aur roșu, argint) și culorile pentru a le armoniza cu peridotul, bucurându-vă astfel de dansul dintre nunațele calde și cele reci! Puteți să combinați peridotul cu alte pietre prețioase în inele cu peridot, astfel încât să vă bucurați de strălucire. Sau puteți face o declarație de artă unica personalizând o brățară cu peridot, care să atragă toate privirile!