x
 
   
Jóias de Safira Branca

Safirul alb

Safirul alb este o piatră prețioasă incoloră din familia safir. Un safir își ia culoarea din oligoelemente cum ar fi fierul, cromul, cuprul, titan și magneziu, atunci când se formează.

boderEXPLORAȚI MAI MULT

Safirul alb

Safirul alb este o piatră prețioasă incoloră din familia safir. Un safir își ia culoarea din oligoelemente cum ar fi fierul, cromul, cuprul, titan și magneziu, atunci când se formează. Safirul alb nu împrumută nimic de la aceste oligoelemente, ceea ce îl face rar și unic. Safirul este cea mai dură piatră prețioasă următoare după diamant, și este de asemenea una dintre cele mai scumpe pietre. Se găsește în minele din Sri Lanka, Madagascar, Cambodgia, Myanmar și Tailanda. În vremurile de demult, exista tradiția ca războinicii să facă cadou soțiilor lor un colier realizat din safire, pentru a se asigura fidelitatea lor. Și în Grecia, ssafirul a fost asociat cu Apollo, zeul luminii și al soarelui. Despre acestă piatră a lunii septembrie s-a considerat că protejează de rău pe cel care o purta și că atrage binecuvântările din cer. Având în vedere că este rezistentă la zgârieturi și abraziune, că are o nuanță transparentă și duritate, această piatră este o alegere ideală pentru bijuteriile cu safir alb.

La Glamira, safirul alb are calitate ridicată, cu claritate deosebită și lucrat în modele unice, precum cercei, inele, coliere, brățări și inele pentru femei, butoni pentru bărbați. Frumusețea sa de neegalat îl face foarte dorit în tot felul de modele de bijuterii de la Glamira, iar frumusețea sa iese în evidență, indiferent dacă este folosit singur sau alături de alte pietre, configurate într-un fel care să vă sublinieze stilul. Încorporat în ornamente regale, safirul alb se întâlnește la Glamira cu modernitatea. Puteți alege un safir alb cu tăietură smarald la o verighetă de aur petru a crea un inel cu safir alb frumos și regal. Un metal precum argintul sau aurul se armonizează bine cu safirul alb. Astfel, puteți îl puteți personaliza cu aur alb pentru a avea la urechi o pereche minunată de cercei cu safire albe. Sau puteți să faceți legătura dintre dragoste și paradis alegând un inel cu safir alb special. Și puteți de asemenea aduce lumina lui Apollo în jurul gâtului creând un colier cu safir alb. Lăsați-o pe Glamira să vă înconjoare cu strălucirea paradisului și cu lumina venită de la soare!