x
 
   
Bijuterii cu Granat

GRANATUL

Granatul are o structură chimică combinată din minerale strâns înrudite, având proprietăți fizice și cristaline. Aparținând familiei Silicat, aceastră piatră semi-prețioasă are o culoare roșu-maroniu.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Garnetul

Garnetul are o structură chimică combinată din minerale strâns înrudite, având proprietăți fizice și cristaline. Aparținând familiei Silicat, aceastră piatră semi-prețioasă are o culoare roșu-maroniu. Numele ei are rădăcini epistemologice din secolul al XIV-lea și este un derivat al cuvântului grenate (“rodie roșie”). Garnet a fost cel mai mult folosit ca piatră prețioasă în lumea romană târzie, pentru a împodobi armele, bijuteriile ți hainele regilor. Se credea ca este un simbol al virtuților cavalerești.

Astăzi, garnetul își păstrează popularitatea pe piața juteriilor. Este folosit pentru a crea accente dominante, interesante, atunci când este purtat la deget sau la inel. Se găsește în mai multe țări, printre care Argentina, Brazilia și Germania. Îi guvernează pe cei născuți în zodia Gemeni și este piatra lunii ianuarie.

Punând calitatea ca primă prioritate, Glamira selectează granat de calitate ridicată și îl procesează pentru a crea bijuterii cu granat neconventionale: inele, coliere, cercei, inele de logodnă, brățări, butoni și multe altele pentru femei, bărbați și copii. Considerat a fi piatra devotamentului pasionat, granatul este utilizat la Glamira pentru a arăta puterea dragostei! Pentru a refracta lumina sa, îl puteți personaliza creând un inel cu granat încercuit de diamante. Combinația de granat și diamante va fi un cadou fermecător, datorită contrastelor care încântă mai ales atunci când sunt folosite în același model, la un loc, diamantul, granatul și aurul. Puteți lăsa boabele de rodie roșie să vă împodobească ținuta cu o pereche de cercei cu granat. La Glamira, puteți crea și un colier cu granat deosebit. Cu experiența mare în a personaliza modele de la Glamira, puteți crea bijuterii care să vă reprezinte perfect!