x
 
   
Bijuterii cu Cuarț Fumuriu

Cuarțul fumuriu

Cuarțul fumuriu este clasificat ca piatră semi-prețioasă și are o culoare care variază de la galben-maro la negru-gri intens.

INELE DE LOGODNA CU CUART FUMURIU

INELE DE LOGODNA
CU CUART FUMURIU

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

Cuarțul fumuriu

Cuarțul fumuriu este clasificat ca piatră semi-prețioasă și are o culoare care variază de la galben-maro la negru-gri intens. Datorită culorii sale unice, translucide, acesta poate fi combinat cu orice culoare sau metal, fără a-și pierde strălucirea, în bijuterii cu cuarț fumuriu.

Numele său provine de la culoarea sa și derivă din numele grecesc "moroeis" (negru), sugerând culoarea care variază de la maro la gri fumuriu. A fost găsit în Roma antică, unde se considera că proteja împotriva răului și că întărea voința. A fost folosit pentru a decora piramidele egiptene, statuile și monumentele. Pe piața de bijuterii modernă, este una dintre cele mai rare pietre prețioase, dar și cele mai populare. Minele de cuarț fumuriu se află în primul rând în Rusia, Brazilia, Zimbabwe, Elveția și Spania. Cuarțul fumuriu este piatra națională a Scoției, unde a fost considerat o piatră sacră pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, este cunoscut ca piatra celor din zodia Balanță.

Glamira oferă pietre de cuarț fumuriu de calitate ridicată aduse din zonele menționate și îl poate asocia cu alte pietre. Piatra rar folosită în modele unice de la Glamira așteaptă să fie prețuită de dvs. Cu un inel de cuarț fumuriu, puteți crea un stil care nciodată nu se va demoda. Din moment ce este asociat cu bogăția, frumusețea și eleganța, puteți să vă personalizați colierul de cuarț fumuriu să să îl adaptați stilului dvs. Sau puteți armoniza nuanțele mistice ale cuarțului fumuriu cu aur și argint pentru a obține o pereche de cercei cu cuarț fumuriu. La Glamira, câștigați, indiferent cum!