x
 
   
SAFİRUL ORANGE

SAFİRUL ORANGE

O culoare neobişnuită cu caracteristici speciale ... Permite-ți acestei pietre de înțelepciune, creativitate și senzualitate să joace un rol important în viața de zi cu zi

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE

SAFİRUL ORANGE

Safirul Orange - este o piatra foarte puternic preferata de scriitori, cântăreți, artiști s-au de doritorii ce doresc să exprime emoțiile profunde şi gânduri în cel mai creativ mod.Safirul Orange îmbunătățeşte energia și dorința sexuală. Acest piatra calmeaza inima, mintea, elibera gândurile nedorite și stresu lzilnic. De asemenea, darueşte armonie sufleteasca ușurința,fericirea și stabilitate.
Safirul Orange vă va activa și purifica a doua chakră. Acesta va controla fluxul de energie și fluxul de informații din corpul tău.Este o piatra ce darueieşte fericire și linişte. Safirul Orange va spori viziunea vă va deschide mintea pentru inspirație, ce-ea ce va îmbunătăți experiențele și comunicarea.
Safirul Orange aduce energie bucurie, fericire și prieteniei. Va darueşte mai multă plăcere în dragoste și în relațiile de familie.