x
 
   
Bijuterii cu Cristale Swarovski

Cristalele Swarovski

Swarovski este o mică bucățică de cristal formată din pulbere de sticlă și oxid de siliciu topite împreună, tăiate în curbe netede sau dure, printr-o tehnologie ridicată.

boderEXPLORAȚI MAI MULT

Cristalele Swarovski

Swarovski este o mică bucățică de cristal formată din pulbere de sticlă și oxid de siliciu topite împreună, tăiate în curbe netede sau dure, printr-o tehnologie ridicată. Cristalele sunt de obicei îmbunătățite de un strat care le acoperă suprafața, pentru a le da o strălucire asemănătoare cu cea a diamantului. Dincolo de strălucirea, consitența pură, calitatea ireproșabilă, prin care se disting de altele, se adaugă și tăietura care le dă o strălucire de diamant când sunt ținute la lumină. Acestea sunt pietre făcute de om, prin tăieturi cu precizie a cristalelor de sticlă frumoase și de înaltă calitate, care conțin cuarț, nisip și minerale. Cristalele Swarovski sunt realizate printr-un proces de fabricație foarte specializat, prin care se obține strălucirea lor spectrală. Lucrate pentru a fi potrivite cu calitatea, culoarea, dimnesiunea și forma, Swarovski au caracteristica cu totul specială de a capta materialele cu care intră în combinație și de a le adăuga o nouă strălucire.

Glamira oferă forme de cristal albastru închis, verde, roșu sau opace, în bijuterii cu Swarovski precum cercei, coliere, inele, brățări, butoni și orice alte modele. Puteți combina orice culoare de cristal Swarovski cu alte pietre prețioase și semi-prețioase, apoi să alegeți un model din aur sau argint și să creați un inel Swarovski. Mai mult decât atât, vă puteți bucura de schimbarea detaliilor unei brățări după cum doriți și consecința va fi o brățară Swarovski unică pentru dvs. sau pentru cineva special. Puteți descoperi culoarea prețioasă și frumusețea cristalelor în cerceii Swarovski personalizați. Cu opțiunea sa de personalizare a modelelor, Glamira vă va trezi apetitul creativ!