x
 
   
Pink Tourmaline Jewellery

Turmalina roz

Turmalina roz (însemnând “piatră prețioasă de culoare mixtă”) este una din pietrele prețioase cele mai cunoscute și are o gamă largă de culori, fiind cunoscut chiar sub denumirea de cameleonul culorilor.

INELE DE LOGODNA CU TURMALINA ROZ

INELE DE LOGODNA
CU TURMALINA ROZ

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Turmalina roz

Turmalina roz (însemnând “piatră prețioasă de culoare mixtă”) este una din pietrele prețioase cele mai cunoscute și are o gamă largă de culori, fiind cunoscut chiar sub denumirea de cameleonul culorilor. Culoarea sa variază de la un roz aprins la un roz pastelat și se schimbă în funcție de dimensiunea pietrei sau a modului în care este combinat cu alte metale sau pietre prețioase. De exemplu, dacă îl alăturați aurului alb sau argintului, are o culoare mai strălucitoare. Ca și culoarea sa, și structura chimică este la fel de complexă și de diferită: o combinație de aluminiu borosilicat amestecat cu fier, magneziu sau alte metale Numit și rubelită, turmelinul roz apare în scrierile antice, în special în cele egiptene. Legendele egiptene menționează despre cum tumelitul roz a călătorit din centrul pământului până la soare, trecând peste curcbeu și adunând toate culorile în el însuși. Turmelitul roz se găsește în minele din SUA, Brazilia și Sri Lanka. Este piatra lunii octombrie și îi guvernează pe cei născuți în zodia Scorpion.

Glamira vă oferă pietre de Turmalina roz de calitate ridicată și alege cele mai speciale culori pentru a le uni în bijuterii de Turmalina roz unice: inele pentru femei, copii și bărbați, cercei, coliere, panadantive, brățări, inele de logodnă. Având diferite nuanțe de bomboană roz, piatra prețioasă este folosită în modele care se potrivesc stilului tradițional, dar și celui modern și contemporan. Puteți personliza un inel din aur cu Turmalina roz pentru a surpinde cea mai fantastică culoare a curcubeului, sau puteți comanda un inel de logodnă cu turamlin roz pentr a construi iubirii o scară până la cer! Indiferent dacă este folosit singur sau în combinație cu alte pietre prețioase, personlizați colierul de Turmalina roz, folosind opțiunile de personalizare de la Glamira, pentru a crea o piesă cu totul aparte. Mai mult decât atât, este piatra ideală pentru cercei de Turmalina roz, cu care puteți auzi sunetele obscure ale pământului, sau pentru o brățară cu Turmalina roz, care să aducă culorile curcubeului în atmosfera plictisitoare de fiecare zi! Pe scurt, Glamira vă oferă libertatea de a trăi cu Turmalinaul roz în palme, pentru a vă crea propriul basm modern!