x
 
   
Bijuterii cu Topaz Albastru

Topazul albastru

Topazul albastru este o piatră semi-prețioasă cunoscută pentru culoarea sa albastru transparent. Albăstreala sa poate fi obținută numai prin tratament special făcut pe topazul alb.

Inele de Logodna cu Topaz Albastru

Inele de Logodna cu
Topaz Albastru

Cercei cu Topaz Albastru

Cercei cu Topaz Albastru

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT

Topazul albastru

Topazul albastru este o piatră semi-prețioasă cunoscută pentru culoarea sa albastru transparent. Albăstreala sa poate fi obținută numai prin tratament special făcut pe topazul alb. Piatra prețioasă are o structură caracterizată atât prin duritate, cât și prin sensibilitate. De aceea este una dintre cele mai provocatoare pietre cu care se lucrează. O mare experiență, profesionalism și calități de expert sunt necesare pentru a converti o piatră brută într-o bijuterie de topaz albastru.

Numele său provine din cuvântul sanscrit "tapas" însemnând "căldură" sau "foc". Deoarece se întâlnește în multe legende și în unele părți ale Bibliei, Topazul Albastru este în prezent unul dintre cele mai la modă pietre folosite în industria de bijuterii. El simbolizează strălucirea proaspătă a tinereții. Minele de piatră sunt localizate mai ales în Rusia, Afganistan, Sri Lanka. Este piatra prețioasă oficială a statului Texas din Statele Unite, reprezintă pe cei născuți în zodia Fecioara și este piatra lunii decembrie.

Forma folosită la bijuterii are trei tipuri de culoare, variind de la albastru deschis, la albastru londonez și apoi la albastru elvețian. Glamira folosește doar topaz albastru elevețian pentru a produce o gamă largă de cercei, inele, coliere și pandantive, brățări, inele de logodnă, butoni și altele. Glamira vă invită să vă arătați sângele albastru în bijuterii personalizate. Puteți să creați un colier de topaz albastru în formă solitaire sau să combinați topazul cu alte pietre prețioase și/sau cu aur și argint, astfel încât să puteți să vă bucurați că-l aveți în jurul gâtului. Puteți să personalizați inelul și să captați albastrul cerului într-un inel de topaz albastru. Sau puteți să pictați pânza și să creați nori albi ca de crini pe cer, iar rezultatul imaginației dvs. să fie o pereche de cercei din topaz albastru. Folosiți luciul de cristal al topazului albastru și lăsați-vă visele și creativitatea să vă marcheze existența!