x
 
   

 

BIJUTERII DIN ARGINT

Argintul a servit în forma sa cea mai captivantă ... Uitați-vă la aceste modele fermecătoare pentru a fi entuziasmați.

PRODUSE RECOMANDATE PENTRU TINE
boderEXPLORAȚI MAI MULT
 • VERIGHETE DIN ARGINT

  VERIGHETE DIN ARGINT
  GLAMIRA este încrezătore că veți găsi un set perfect de inele de nuntă, din argint chiar aici la noi. Inelele vor simboliza nu numai angajamentul, ci atitudinea față de o coerență sofisticată în stil.

 • INELE DE LOGODNĂ DIN ARGINT

  INELE DE LOGODNĂ DIN ARGINT
  O selecție enormă de inele de logodnă din argint vă va ajuta să găsiți setul perfect pentru dvs. și dragostea vieții. ... Impresionați-vă cu un design inovator.

 • BRĂȚĂRI DIN ARGINT

  BRĂȚĂRI DIN ARGINT
  Amintirea perfectă a unei ocazii speciale ... Brățările din argint sunt alegerea perfectă pentru ocazii remarcabile și vor purta întotdeauna un înțeles memorabil.

 • MODELE SIMPLE DE INELE DIN ARGINT

  MODELE SIMPLE DE INELE DIN ARGINT
  Argintul se încadrează în categoria metalelor prețioase și se crede că acesta joacă un rol în menținerea curățeniei și imunității, astfel că aceste inele de design argintiu sunt o surpriză perfectă pentru iubitul tău.

 • INELE DIN ARGINT PENTRU BĂRBAȚI

  INELE DIN ARGINT PENTRU BĂRBAȚI
  Argintul a fost cunoscut pentru nobilimea sa din timpurile străvechi și de aceea aceste inele din argint pentru bărbați sunt tot ce are nevoie un bărbat. Un cadou perfect pentru prietenul, soțul, familia sau colegul tău.

 • BUTONI DIN ARGINT

  BUTONI DIN ARGINT
  Un set strălucitor de brățări din argint este drumul potrivit pentru a scăpa de rutină ... Acești butoni oferă o potrivire confortabilă fără a vă compromite stilul personal.

 • CERCEI DIN ARGINT PENTRU BĂRBAȚI

  CERCEI DIN ARGINT PENTRU BĂRBAȚI
  A alege bijuteriile potrivite pentru bărbați poate fi uneori o provocare. Impresionează cu cerceii din argint GLAMIRA, concepuți tocmai pentru a se potrivi stilului oricărui bărbat.

 • CERCEI DE NAS DIN ARGINT

  CERCEI DE NAS DIN ARGINT
  Un cercel de nas din argint îndrăzneț vă va pune chiar în lumina reflectoarelor! Design-uri care vor adăuga o privire de frumusețe inspirată din natură ...

 • BROȘE DIN ARGINT

  BROȘE DIN ARGINT
  Broșe pentru admiratorii de argint. Navigați prin colecția noastră largă și purtați una care vă va canaliza emoțiile înrădăcinate ...